fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Guerrilla. Tàctiques per a la microcultura

Cinquena i última sessió de Guerrilla. Tàctiques per a la microcultura:
Treball en xarxa: la subsistència dels camaleons.

Des de sempre, el sector cultural ha tingut diferents formes de funcionament en la seva tasca diària (associacions, cooperatives, autònoms…) i identitats diverses, però sempre a la recerca del contrapunt més pràctic. Un exemple: una persona és autònoma, però alhora forma part d’un col·lectiu o d’una associació… Com ho fa? Qui factura què? Quin tipus de problemes es troba amb la gestió pel fet de ser… autònom? Associació? Col·lectiu? Amb qui es relaciona? En qui troba suport?

Des d’una perspectiva molt aplicada, els convidats ens parlaran de com configuren les seves xarxes professionals i alhora com subsisteixen pels temes de gestió bàsics. En aquesta cinquena sessió, comptarem amb:

Paco González, de RadarQ (@pacogonzalez)
Fernando Lagreca, de Micro-clima (@greknoise)
Xavier Riembau, de Bankrobber (@bankrobberbcn)
Marc Coma, gestor cultural d’arts escèniques
Glòria Balanyà, directora de teatre.

El cicle ‘Guerrilla. Tàctiques per a la microcultura’, que organitzem la Nau Ivanow i Trànsit Projectes, consisteix en sessions de debat i reflexió mensuals al voltant de diversos àmbits de la gestió de projectes culturals: el finançament, la programació, la relació amb l’entorn, la comunicació… Els diferents temes s’abordaran des de l’experiència tant dels ponents com dels participants, i es donarà una gran importància al debat i al diàleg, que tindran continuïtat durant el dinar que seguirà a la sessió. En aquest sentit, el format dels cursos és de grups de màxim 20 persones, per tal de facilitar aquest diàleg i l’intercanvi proper. El cicle de cursos ‘Guerrilla. Tàctiques per a la microcultura’ es va iniciar el 27 de gener de 2012 amb una primera sessió sobre noves formes de captació de fons per a projectes culturals.

Els continguts i ponents s’aniran publicant progressivament, així com els resultats de cada sessió, a guerrilla-microcultura.tumblr.com

Lloc: Nau Ivanow
Horari: divendres 22 de juny, de 10h a 14h + dinar.
Preu per sessió: 30 € (dinar inclòs).
Els assistents a sessions anteriors tenen un 10% de descompte
Més informació i inscripcions: formacio@nauivanow.com