fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Grec 2014 a la Nau Ivanow

La Nau Ivanow acull enguany del 5 al 12 de juliol tres activitats dedicades a la dramatúrgia contemporània que combinen la pedagogia, els debats i les lectures. L’Obrador d’Estiu de la Sala Beckett, el projecte Fabulamundi. Playwriting Europe i el Festival PIIGS són tres activitats independents, però interrelacionades i centrades en un mateix tema: com explicar històries en el món d’avui.

IX Obrador d’Estiu de la Sala Beckett – Fabulamundi. Playwriting Europe
Del 5 al 12 de juliol
El Grec Festival de Barcelona acull un any més una nova edició de l’Obrador d’Estiu de la Sala Beckett, un punt de trobada internacional per a la dramatúrgia contemporània, amb tallers, seminaris, debats i lectures dramatitzades. Enguany, però, dins de l’Obrador s’inclouen les activitats del projecte Fabulamundi. Playwriting Europe, una nova proposta dedicada a divulgar les dramatúrgies europees contemporànies i a promoure la difusió, traducció i interpretació d’aquests textos teatrals. Es tracta d’un projecte d’abast europeu en el qual els espectadors barcelonins podran assistir a quatre lectures dramatitzades d’obres contemporànies estrenades a Àustria, Romania, Itàlia i França. Està prevista l’assitència dels autors a la lectura de les seves obres.

Festival PIIGS
Del 10 al 12 de juliol
La consciència del vincle entre escena i realitat, i la preocupació per la contemporaneïtat han unit l’associació Perpetuummobile, la Nau Ivanow i la Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia en un projecte que proposa a cinc dramaturgs dels països de l’anomenat grup PIIGS (Portugal, Irlanda, Itàlia, Grècia i Espanya) l’escriptura de cinc obres dramàtiques sobre la crisi econòmica, social i institucional que viu la Unió  Europea. El festival inclou un Festival PIIGS jove i una trobada-debat dedicada a la dramatúrgia sobre la crisi que s’inclou dins l’Obrador d’Estiu,  entre d’altres propostes.

[Grec 2014 a la Nau Ivanow]

[www.bcn.cat/grec]
[Sala Beckett]
[Fabulamundi]
[Perpetuummobile]