fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Gemma Abrié

Gemma Abrié Wondering…
Dimecres, 14 de juliol. 21h
Sala Guillot

Entrada 7€
Amics de la Nau Ivanow 5€


Wondering
neix de la profunda admiració que la cantant barcelonina Gemma Abrié, una de les joves veus amb més projecció de l’escena catalana, ha sentit des de ben petita cap a la música del cantant, compositor i multi-instrumentista Stevie Wonder, un dels personatges més influents en la història de la música popular. Després de gairebé 10 anys passejant pels escenaris com a cantant de jazz i gospel principalment, i gràcies al suport i la involucració del contrabaixista Paco Perera, a la fi de l’estiu de 2009 Gemma Abrié arrenca aquest nou projecte, un tribut "jazz-afro-pop" a la figura de Wonder i als seus grans temes.

El projecte se centra a dur els temes de "l’Stevie" a un terreny ben diferent al de les versions originals, agafant el jazz i la improvisació com a mitjà de transport, però sense perdre la grandesa de la seva música: la combinació de la força ancestral de la música negra amb la bellesa lírica del pop més sofisticat. Tot plegat resulta en unes melodies inoblidables, embolcallades per l’univers colorista de les harmonies pròpies del jazz sota el motor incombustible de la música concebuda per ballar.

Això és Wondering…, el projecte en el qual Gemma Abrié mostra la seva cara més autèntica: una cantant a mig camí entre el jazz, el pop i el soul, sense por a mostrar la bellesa de la música, sota la màscara que porti.

Gemma Abrié, veu
Paco Perera
, contrabaix, baix elèctric i veus
José Carra
, piano i teclats
Aleph Aguiar
, guitarra i veus
Xavi Reija
, bateria
Juan Rodriguez
, percussions i veus

[+info: www.myspace.com/gemmaabrie

Durada: 75 min aprox.
Venda d’entrades
: Telentrada i 1h abans a taquilla