fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Frutos

Susanne Assum – escultures
Inauguració: divendres 10 de febrer. 19h
Espai Guillot
Entrada gratuïta

‘Frutos’ és una sèrie d’escultures fetes en fusta i tècnica mixta. Tracta del contrast entre l’aparença i l’essència de les coses. Parla de les màscares amb què amaguem el nostre veritable ésser, les nostres pors i la nostra part dèbil, la nostra ànima. Els fruits són símbol d’aquesta dualitat. No són fruits concrets, representen la idea de fruit en sí mateix, amb la closca que protegeix quelcom valuós i preuat.
Les escultures, amb el contrast d’un material dur, bast i neutre (la fusta) al costat de la tela suau i acolorida, expressen aquesta dualitat de matèria i ànima.

Susanne Assum (Murnau, Alemanya,1972)
Diplomada a l’escola professional d’escultura en fusta Garmisch-Partenkirchen d’Alemanya, el 1998 es va mudar a Barcelona a estudiar escultura en marbre a la Llotja de Barcelona.
Des de 1999 treballa com a escultora en el seu propi taller entre Barcelona i Alemanya, i ha anat augmentant els seus coneixements tècnics en diversos cursos i treballs en tallers artístics.
Des de 2009 viu i treballa a Castellterçol.
Ha participat en diverses exposicions col·lectives i individuals, i en simposis d’escultura a Espanya, França i Alemanya.
Ha estat seleccionada i guanyadora de diversos certàmens i premis d’art (l’últim el novembre de 2011 amb una obra de la sèrie ‘Frutos’ com a primer premi d’escultura Josep Campeny d’Igualada), i té una constant trajectòria de projectes per a l’espai públic i privat amb alguns d’ells realitzats.

[www.behance.net/susanneassum]