fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Formació a la Nau

Després de cinc anys oferint el curs de Gestió de Projectes Escènics, des de la Nau Ivanow ampliem la mirada per continuar adreçant-nos de la millor forma als artistes emergents i a les companyies d’arts escèniques que poden beneficiar-se d’adquirir experiències i eines bàsiques de treball en els diferents àmbits de la gestió d’un projecte cultural.

Tenint en compte els suggeriments i les opinions que al llarg de l’any manifesten els creadors que fan ús de la Nau Ivanow, per primer cop oferim la possibilitat d’assistir al curs de gestió de projectes escènics com també de combinar-lo amb una especialització de comunicació, de producció o de fiscalitat, que es realitzaran a partir de l’abril.

Aquests cursos volen ser una ampliació, un aprofundiment al curs de projectes escènics, però això no vol significar que no es puguin donar per separat. L’objectiu és premiar amb descomptes econòmics aquelles persones que combinen diversos cursos.

  Gestió de projectes escènics. 6a edició
29 i 31 de març; 5 i 7 d’abril de 2016. De 16 a 20h
[+]

El projecte s’adreça a joves artistes i companyies d’arts escèniques que poden beneficiar-se molt en compartir experiències i adquirir eines bàsiques de treball en els diferents àmbits de la gestió d’un projecte cultural.
Els cursos tenen una durada de 16 hores, dividides en 4 sessions.
Cada sessió tracta un tema, un àmbit de la gestió de projectes escènics. S’han buscat professionals amb experiència en cada tema i capacitat de dinamitzar el diàleg i l’intercanvi dels participants.


 

Com puc donar a conèixer el meu espectacle. Bárbara Branco
11, 13, 18 i 20 d’abril de 2016. De 16 a 20h [+]

Conèixer el funcionament dels mitjans de comunicació –on line i off line– i les estratègies per dirigir-nos-hi per tal que les nostres convocatòries, accions, activitats i comunicats tinguin el ressò adequat.

20% descompte si vas fer el curs de projectes escènics.
 


 

Producció de projectes culturals. Eines i recursos. Maria G. Rovelló
26 i 28 d’abril; 3 i 5 de maig de 2016. De 16 a 20h [+]

Actualment, tots els components de les companyies s’han d’implicar en diferents tasques a part de les pròpies (actors, directors, músics…). Aquest curs té l’objectiu de donar eines i recursos de producció i de gestió per a la producció d’espectacles i l’organització de projectes culturals.

20% descompte si vas fer el curs de projectes escènics.
 


 

Aspectes jurídics i legals. Susana Huertas
10, 12, 17 i 19 de maig de 2016. De 16 a 20h [+]

En aquesta sessió es reflexiona sobre els dubtes i les preguntes més freqüents a l’hora de desenvolupar un projecte cultural. Què em suposa tenir els meus actors contractats? Què és i com faig una factura? Un tiquet és una factura i em servirà per a la justificació? L’IVA representa un cost per a mi i el meu projecte? I la llegenda dels 3.000€!!

20% descompte si vas fer el curs de projectes escènics.