fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘Fantasies d’ahir i d’avui’, Josep Lluís Roig

‘Fantasies d’ahir i d’avui’
Josep Lluís Roig – fotografia

Del 28 de maig al 27 de juny
Inauguració: 28 de maig. 18.30h
Xerrada: 4 de juny. 19h
Sala Màquines
Entrada gratuïta‘Fantasies d’ahir i d’avui’

Josep Lluís Roig – fotografia

Josep Lluís Roig (Barcelona, 1947) va treballar dins del món de l’arquitectura, i dedica el seu temps lliure a la fotografia artística. Va ingressar a l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya (AFC) el 1971.
El 1977 aconsegueix el primer premi del trofeu Luis Navarro, i l’any següent obté la Medalla d’Or, màxim guardó de l’AFC. Actualment és membre del Consell Tècnic i del Cos de Jurats d’aquesta entitat.
Ha realitzat diverses exposicions col·lectives, entre les quals destaca  ‘080’, dedicada al Cos de Bombers, i Seis de Mayo’, amb fotografies inspirades en un poema d’Andreu Caparrós. També n’ha fet d’individuals, com la realitzada al poble d’Urús.
El 1994 decideix dedicar-se única i exclusivament
a la fotografia. Ha publicat quatre llibres, diverses guies turístiques i tres plànols temàtics sobre Gaudí, el Modernisme, el Gòtic i el Romànic a Barcelona.
El 2009 va ingressar a Photosagrera.

Ponència:
4 de juny
Josep Lluís Roig explicarà com feia les fotografies quan encara no existia la fotografia digital, amb una càmera de 6×6 de doble objectiu, la Mamiya C33, i feia diverses exposicions sobre el mateix negatiu.
Mostrarà com amb un petit plató i amb mitjans moltes vegades casolans es podien fer fotografies creatives sense l’eina tan bona que ara existeix: el Photoshop.
PHOTOSAGRERA
El grup Photosagrera va iniciar el mes d’abril una sèrie d’exposicions d’autor a la sala de Màquines de la Nau Ivanow.

El grup de fotografia Photosagrera és una entitat sense ànim de lucre que promou activitats dirigides a tots els  aficionats a la fotografia, en especial a totes les persones que es vulguin iniciar en el món de la imatge digital. L’objectiu del grup és crear un punt de trobada de la gent de la Sagrera aficionats a la fotografia, i en col·laboració amb les entitats del barri de la Sagrera.

  www.photosagrera.es
  Facebook