fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

DespertaLab 2019 – Excalibur i altres històries d’animals morts

La Nau Ivanow i la Sala Atrium organitzem el Cicle de creació escènica DespertaLab amb l’objectiu de donar suport a la creació teatral més activa i emergent. Del 2 de maig al 16 de juny es podran veure a la Sala Atrium els guanyadors de l’edició 2019.

Amb un desplegament tècnic propi de la televisió en directe, l’espectacle fa una revisió de les pors mundials, des de la mirada dels animals morts que, sense saber-ho, han estat les víctimes col·laterals de les polítiques de la por.

El canvi climàtic ens brinda la possibilitat de veure com una parella de rens es van descongelant a poc a poc a Sibèria. Els dos es pregunten si l’àntrax que els corria per les venes fa 35 anys, sobreviu a les baixes temperatures. Al mateix temps, en una altra part del Món, els integrants de la companyia Hermanos Picohueso, practicant l’intrusisme laboral i la redempció familiar per matar gallines durant la grip aviar, presenten públicament un joc per a posar en evidència els terribles mecanismes del poder.

L’espectacle té com a punt de partida el joc de taula Expoli creat per la mateixa companyia. Un joc que fa evidents les estructures del poder, la base de la dramatúrgia del muntatge. Una ovella clonada, uns rens descongelats de Sibèria i una corresponsal molt «espacial» són les narradores que, des de l’humor, ens aniran conduint per les diferents històries.

  • Col·loqui postfunció: Divendres 17 de maig, organitzat per recomana.cat
Excalibur i altres històries d’animals morts, dels Hermanos Picohueso.
FUNCIONS: Del 2 al 19 de maig / De dimarts a dissabte a les 20:30 h i diumenge a les 19 h / No hi ha funció dissabte 4 de maig

EQUIP ARTÍSTIC I REPARTIMENT

Una creació d’ Hermanos Picohueso que persegueix la voluntat de desdibuixar els rols de cadascun dels integrants de la companyia damunt l’escenari. Durant la producció de l’espectacle ens hem posat a la pell d’en Jaume a la tècnica, de na Lluki i en Diego en la creació i interpretació i a la de na Gal•la en la producció.

Idioma de l’espectacle en català
Durada aproximada de 75 minuts