fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Especial Amics! Nadia

Fruit de la col·laboració de la Nau Ivanow amb diferents companyies que presenten espectacles al Festival Grec de Barcelona i que han fet residències a les nostres instal·lacions, podem oferir als Amics de la Fundació aquesta activitat exclusiva: assaig obert de Nadia a la Nau Ivanow.*

Aquest espectacle es podrà veure al CCCB del 24 al 27 de juliol de 2014, dintre del festival Grec 2014.

Una noia afganesa protagonitza aquest documental escènic per transmetre’ns la seva experiència, una història que enllaça el seu passat a Kabul amb el seu present a Barcelona i que projecta una mirada d’esperança cap al futur.

La Nadia va néixer a Kabul ara fa 27 anys. Quan en tenia 8, durant la guerra civil posterior a la retirada soviètica, va patir greus ferides a causa d’un bombardeig. La perseverança de la seva mare li va salvar la vida. Instaurat el règim dels talibans i amb greus seqüeles físiques, va haver de fer-se passar per un noi, per mantenir la seva família. Aquesta representació increïble va durar gairebé deu anys. El 2006, gràcies al treball d’una ONG, viatja a Barcelona, ja com a dona. Avui, estudia cooperació social, ha recuperat la seva vida i està implicada en tota mena d’activitats dedicades a divulgar la cultura afganesa i la situació de les dones al seu país: des d’un documental televisiu, a diversos llibres i, ara, aquesta peça teatral en la que la pròpia Nadia, utilitzant imatges reals i material documental, transmet la seva experiència i mira cap al futur. Nadia parla de la Nadia, però també de nosaltres, de les nostres creences, de la informació, l’amistat, l’educació i la llibertat. Nadia és un diàleg entre cultures. Un espectacle documental pensat per voltar per escenaris de tot el món.

Nadia Ghulam / La Conquesta del Pol Sud
Dramatúrgia: Nadia Ghulam, Carles F. Giua i Eugenio Szwarcer
Intèrprets: Nadia Ghulam, Carles F. Giua i Eugenio Szwarcer
Direcció: Carles Fernández Giua
Disseny d’espai i vídeo: Eugenio Szwarcer
Disseny d’il·luminació: Luis Martí
Disseny de so: Damien Bazin
Ajudant de direcció i producció: Sílvia Dotti
Producció: Festival Grec de Barcelona, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i La Conquesta del Pol Sud

Dia: 27 (EXHAURIT) i 28 de juny de 2014
Hora: 21h
Lloc: Nau Ivanow
Durada: 90 minuts
Espectacle en català
Capacitat limitada: inscripció prèvia al 93 3407468 o a info@nauivanow.com.

Una coproducció del Grec 2014 Festival de Barcelona, el CCCB  – Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, La Conquesta del Pol Sud, Velvet Events, S.L. i Buxman Producciones S.L.

Amb la col·laboració de la Nau Ivanow, el Teatre Auditori de Sant Cugat i Benecé/Láser

*També oferim als Amics de la Fundació la possibilitat d’assistir als assaigs oberts de Rhum (a la Nau Ivanow) i Bartolomé encadenado (al Teatre Grec)