fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Especial Amics! ‘El cant de la gorgona’

Activitat exclusiva per als Amics de la Nau Ivanow!
Us convidem a l’assistència a les tres prèvies que es faran a la Nau d’El cant de la gorgona, amb text i direcció d’Albert Arribas i interpretada per Albert Prat, Sergi Torrecilla i Sàskia Giró.

Aquest espectacle s’estrenarà el 20 de juny a la La Seca de Barcelona.

SINOPSI
El Marc va arribar al cim amb la seva música, i amb l’èxit es va adonar del buit que se li obria sota els peus. Ara ha deixat de compondre cançons, i l’únic que vol és desaparèixer sense fer soroll.
El Nil tenia algun secret massa obsessiu per tirar endavant tot sol. El dia que va complir divuit anys, va marxar de casa i es va tancar en una habitació.
Fa set anys que tots dos comparteixen cel·la en una mena de manicomi ruïnós, força a prop del Parc de la Mediterrània de Badalona.
Uns mesos enrere els van encolomar una tercera persona a l’habitació: es deia Gertrudis i ara és morta. Va matar-se fa poques setmanes, just quan el Marc i el Nil tornaven a carregar-se d’energia i de ganes de viure gràcies a ella.
Des d’aleshores han conviscut sense saber què dir, emmudits, fins que s’han adonat que de vegades és impossible trobar el silenci callant.

Text i direcció: Albert Arribas
Intèrprets: Albert Prat, Sergi Torrecilla i Sàskia Giró

Dies: Del 10 al 12 de juny de 2013
Hora: 20.30h
Durada: 70min (aprox.)
Espectacle en català
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28-30)
Capacitat limitada: inscripció prèvia al 93 3407468 o a info@nauivanow.com