fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Especial Amics! Bartolomé encadenado al Teatre Grec

Fruit de la col·laboració de la Nau Ivanow amb diferents companyies que presenten espectacles al Festival Grec de Barcelona i que han fet residències a les nostres instal·lacions, podem oferir als Amics de la Fundació aquesta activitat exclusiva: assaig obert de Bartolomé encadenado al Teatre Grec.*

Aquest espectacle es podrà veure al Teatre Grec del 18 al 20 de juliol de 2014, dintre del festival Grec 2014.

Malgrat haver estat privat del foc, el protagonista d’aquest muntatge, potser un Prometeu modern, és capaç d’emetre senyals lluminosos per tal de retornar als humans allò que els déus polítics i econòmics els neguen.

L’abril de 2012, en plena tempesta financera a Grècia, un jubilat, en Dimitris Christoulas, va decidir suïcidar-se d’un tret al cap davant el Parlament grec. Va deixar una nota esfereïdora on afirmava que es negava a haver de sobreviure buscant menjar entre les escombraries. Aquest fet, tràgicament significatiu de les tensions que suporten les classes mitjanes i populars europees, i en especial la gent gran, inspira el director Antonio Simón i el dramaturg José Sanchis Sinisterra. Aquest últim ha escrit la primera obra d’un nou projecte del Grec Festival de Barcelona: cada any, un autor escriurà una peça teatral sobre un tema contemporani utilitzant els principis formals del teatre grec.

Autoria: José Sanchis Sinisterra
Direcció: Antonio Simón
Intèrprets: Lluís Soler, Manel Barceló, Maria Molins, Tilda Espluga, Montse Vellvehí, Bernat Quintana i Xavier Ruano
Cor: Arnau Armengol, Ramon Bonvehí, Carles Calabuig, Laura Calvet, Anna Farriol, Ana Roche, Alberto Ruiz, Ivan Giménez, Alicia Lorente, Anna Massó, Marina Mulet, Ariadna Pastor, Laia Pastor, Andrea Portella
Entrenament actoral i assistència a la direcció del cor: Pei Hwee Tan, Arnau Marín, Francesc Torrent
Ajudant de direcció: Glòria Balañà
Escenografia: Ramon Simó

Promoció especial: dues entrades per cada Amic!
Dia: 17 de juliol de 2014 (reserva abans del 4 de juliol)
Hora: 22h
Lloc: Teatre Grec (Passeig Santa Madrona, 36, Barcelona)
Durada: 90 minuts
Espectacle en castellà

Capacitat limitada: inscripció prèvia al 93 3407468 o a info@nauivanow.com

Una producció del Grec 2014 Festival de Barcelona en col·laboració amb l’Institut del Teatre. Aquest espectacle forma part del Projecte pedagògic professional Grec-IT.

Amb la col·laboració de la Nau Ivanow, el Teatre Auditori de Sant Cugat, el Teatre Nacional de Catalunya i Estrella Damm.

*També oferim als Amics de la Fundació la possibilitat d’assistir als assaigs oberts de Nadia i de Rhum (a la Nau Ivanow).

©Foto: David Ruano