fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Escriptura i creació per a intèrprets

Escriptura i creació per a actors. Nivell I

Creuarem el pont entre la interpretació i la dramatúrgia. L’intèrpret sosté emocions i sensacions per encarnar personatges, però aquestes eines també ens permeten generar un món, un joc o, fins i tot, una història. Gestarem històries i descobrirem una dramatúrgia viva que s’experimenta i es crea a l’escenari. D’aquesta manera ens convertirem en dramaturgs conscients, ja que la història passa a través de l’intèrpret i es crea des de l’instant present.

Curs adreçat a actors i actrius professionals.

Continguts
L’acció dramàtica darrera de cada idea.
Creació de la relació des del present.
L’emoció com a gestació del personatge, la relació, l’objectiu i l’espai.
L’emoció com a motor dramatúrgic.
Ensumar la història, escollir-la i comprometre-s’hi.

Al final del curs cada intèrpret tindrà escrita una escena de creació pròpia.

Curs dirigit a actors i actrius professionals, impartit per:

ALEJANDRA JIMÉNEZ CASCÓN
Llicenciada a l’ESAD de Sevilla, continua la seva formació a Estudis Berty Tovías de Barcelona. Ha treballat a televisió a programes com FRIKI MASTERSEN EL AIRE, BUENAFUENTE o ¿Y AHORA QUÉ?, i en cinema a MEJOR QUE NUNCA, amb Victoria Abril. En teatre va interpretar Lorca a l’exitosa LORCA ERAN TODOS, de Pepe Rubianes, i ha improvisat més de 10 anys amb PLANETA IMPRO; l’any 2014 va esdevenir membre fundadora d’IMPRO BARCELONA. Ha creat espectacles unipersonals com

PERDIDAS A LAS TRES o LA LOCURA QUE CURA, dirigida per Montse Bonet. Actualment està de gira amb BLANCA DESVELADA, també dirigida per Montse Bonet, amb la qual va resultar finalista a Millor Actriu al Premi Margarida Xirgu i candidata als Premis Max. Amb aquesta obra estarà del 8 al 26 de febrer a la Sala Fènix de Barcelona.
www.alejandrajimenezcascon.com

La selecció d’alumnes es farà per currículum, que haureu d’enviar en format pdf a formacio@nauivanow.com

Dates: 26 i 27 de maig de 20181
Horari: De 10 a 15h
Preu per curs: 120€
Descomptes: 20% estudiants d’arts escèniques; 15% aturats; 10% membres d’associacions professionals i AISGE (no acumulables).
Places: 15 màxim
Lloc: Nau Ivanow (Gran de la Sagrera, 93 – Barcelona 08027)