fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Escenes d’una vida amb Hàmsters

ENTRADES EXHAURIDES!!
De la companyia
Fresquita Montes, en residència a la Nau Ivanow
De veritat estem fets per tenir Hàmsters? Tenir-ne continua sent un acte indispensable i essencial de cada persona? Ens fa més feliços?
La nostra protagonista no ho creu així, o potser, simplement, té por de veure repetir-se en ella el que ha vist en els altres.

Cia. Fresquita Montes
Dramatúrgia: Ana Bofill
Repartiment: Ana Bofill, Benjamin Iborra, Maite Morillo, Laia Sánchez i Sara Schkot
Viola: Úrsula Amargós
Direcció escènica: Cia Fresquita Montes
Disseny gràfic i audiovisual: Joan Bofill
Coreografia: Belinda Wicksteed
Escenografia: Nina Tuset i Cèlia Martínez
Disseny de llums i espai sonor: Cia. Fresquita Montes

Ana Bofill
Diplomada en Art Dramàtic per l’Estudi Nancy Tuñón-Jordi Oliver (Barcelona). Ha cursat també els Estudis professionals de l’Escola d’Actor al centre de formació i creació escènica El Timbal. Ha protagonitzat curtmetratges d’autors independents així com anuncis publicitaris en diferents mitjans. Dramaturga i actriu a Escenes d’una vida amb Hàmsters, que ha estat en residència al Centre Cultural La Farinera del Clot de setembre a novembre 2016 i estarà en residència també a la Nau Ivanow del 9 al 22 de gener 2017.

Cia. Fresquita Montes
Arrel de la selecció d’Escenes d’una vida amb Hàmsters pel Centre Cultural La Farinera i per la Nau Ivanow per portar a terme dues residències artístiques, neix a Barcelona la Cia. Fresquita Montes, formada per 4 actrius i un actor, amics, companys i acabats de diplomar en Art Dramàtic a l’Estudi Nancy Tuñón-Jordi Oliver.

[facebook]

[trupis.com]

Espectacle en català
Durada: 1h aprox.
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: