fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Energies i sentiments

‘Energies i sentiments – Instants de Blues’
Joan J. Gómez – fotografia
Inauguració: divendres 23 de març. 19h
Sala Màquines
Entrada gratuïta

‘Energies i sentiments – Instants de Blues’ pretén reflectir el treball de molts músics lliurats i absorts pel blues, al qual aporten la seva energia i sentiments en les actuacions.
Les fotografies han estat fetes des de mitjan 2009 a final de 2010, a diverses sales i espais de Barcelona, i com a producte de concerts, festivals i cicles, emmarcats en el Blues&Boogie.

Joan J. Gómez (Barcelona, 1957)
Aficionat a la fotografia i també al blues. Compagina la seva dedicació professional en temes relacionats amb l’arquitectura amb la realització de reportatges fotogràfics d’esdeveniments, intèrprets i grups de blues, que tenen lloc a casa nostra, encara que també esta interessat en altres temes fotogràfics, com ara el paisatge o mobiliari urbà i les textures d’objectes, temes dels quals ha realitzat diverses exposicions.
S’inicia en la fotografia a l’adolescència i, com molts, amb els amics d’escola. Més endavant, cursa estudis a la Facultat d’Arquitectura i enfoca la seva activitat professional cap aquest camp.
Amb l’aparició de la “comoditat” de la fotografia digital torna a aflorar l’afició a la fotografia i la combina especialment amb el blues, que li porta a fer una primera exposició sobre el tema, “Uns Clics! Pel Blues”, en el marc del Cicle L’H Blues&Boogie (2008), i a diverses col·laboracions gràfiques en alguns discos de músics de blues, com ara Amadeu Casas (Blue Machine), Chino&The Big Bet (Tribute to Robert Johnson), Lluís Coloma & Blas Picón, David Giorcelli, Tota,…

El grup de fotografia Photosagrera és una entitat sense ànim de lucre que promou activitats dirigides a tots els aficionats a la fotografia, en especial a totes les persones que es vulguin iniciar en el món de la imatge digital. L’objectiu del grup és crear un punt de trobada de la gent de la Sagrera aficionats a la fotografia, i en col·laboració amb les entitats del barri. [www.photosagrera.es]