fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

En el cielo de mi boca

El text neix del residu que deixen els ‘somnis’ de la indústria de l’entreteniment i en particular d’aquests programes de telerealitat que exploten sense pudor les capacitats d’un grup de joves convençuts de ser els escollits entre una legió de mediocritat a la qual, suposadament, ells no pertanyen. El treball, els diuen, és la clau. Una fal·làcia, aquest tipus de formats dura en el millor dels casos dos mesos. Què passarà quan els llums s’apaguin? L’obra se centra en una d’aquestes històries, la de Wilhelm, nom artístic d’un noi de províncies que serà un dels ‘escollits’.

Cia. Off You Go
Dramatúrgia: José Padilla
Direcció: Iñigo Rodríguez-Claro
Interpretació: Daniel Teba
Producció: Off You Go
Il·luminació: David Pizarro
Música: Ángel Galán
Vestuari: Almudena Ramírez Huertas
Escenografia: David Pizarro
Fotografia: Moisés Fernández Acosta

José Padilla
Neix a Santa Cruz de Tenerife i inicia la seva formació teatral a la Escuel Insular de la  ciudad natal. Més endavant es llicencia en la Resad en interpretació textual. Comença la seva marxa com a dramaturg amb l’adaptació de Perestroika, de Tony Kushner; tradueix i adapta Reventado, de Sarah Kane, i Restos humanos sin indentificar o la verdadera naturaleza del amor, de Michael Frayn. En la Resad formarà la companyia Grumelot 03 amb Iñigo Rodríguez-Claro, Javier Lara i Carlota Gaviño.
Durant aquests anys ha fet versions de textos clàssics i contemporanis: Cloud Nine i Otelo.
Ha creat textos propis com ara Fly with my, Fuenteovejuna en llamas, La Gatomaquia (escrita amb Pedro Villora), El Grito vertical, Todos mirábamos al cielo tratando de distinguirla, En el cielo de mi boca. El 2012, una versió d‘Enrique VIII, de Shakespeare.

Off you go
Companyia de teatre fundada per l’actor Daniel Teba que té com a objectiu la recerca d’un repertori com a investigació i anàlisi detallada, amb una atenció especial als autors contemporanis nacionals i internacionals i rescatant joies relegades del repertori universal; treballar en una línia estètica molt personal, allunyada de les posades en escena conceptuals i arcaiques, i posant l’accent sobretot en la paraula i en el treball de l’actor com a creador.
[www.offyougoteatro.com]

Durada: 75 minuts
Espectacle en castellà
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla