fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Els Monòlegs de la Vagina

Diumenge, 6 de març. 12 h

Espai Dansa, Ptge. Bofarull, 7

Obra benèfica contra la violència de gènere

Assaig obert d’Els Monòlegs de la Vagina, dirigida per Napua S. Gilbert.

Amb Carme Contreras, Àurea Màrquez, Vicky Peña, Irene Belza, Roser Bondo, Nausicaa Bonin, Martina Cabanas, Maria Cirici, Miranda Gas, Laura Guiteras, M. Àngels Largo, Vivi Lepori, Monica Marcos, Miranda Makaroff i Elisabet Lloret.


El proper 7 de març, a les 21 h, el moviment internacional V-Day amb la companyia The Red Freckle presentaran al Teatre Poliorama, en una única representació, Els Monòlegs de la Vagina, que semmarca dins la campanya Mundial de V-Day contra el maltractament a dones i nenes.


Es tracta d
una adaptació original i contemporània del text escrit per Eve Ensler -fundadora del moviment V-Day- i posada en escena per la companyia The Red Freckle, que utilitzarà una fusió entre el teatre i el cinema per donar vida a aquests monòlegs humorístics relacionats amb el món femení.

Lobjectiu principal daquest acte és aconseguir que la societat prengui major consciència de la violència de gènere exercida diàriament en el món sencer. Els fons recollits amb lespectacle es destinaran a projectes de prevenció de la violència i atenció a la dona.

Més informació sobre aquesta plataforma a la pàgina www.vday.org.