fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Elenamusa

Pintura a l’oli sobre tela
Elenamusa

De l’11 al 31 de juliol

Inauguració 11 de juliol. 20hElenamusa.  Pintura a l’oli sobre tela

Hi ha coses que no es poden explicar amb paraules:    llocs coneguts on no has estat mai; personatges sorprenents que ens acompanyen  des de fa temps;  veus confortants que no sabem d’on provenen, desitjos,  pors…, tot allò que queda quan clous les parpelles i et quedes a soles amb tu mateixa.

Un quadre és una història en constant evolució i s’estableix una íntima relació treballant amb ell. Partint del blanc de la tela, comença el joc de buscar o trobar formes que engeguin la maquinària d’aquest teatrí, petit i íntim. El color  i, evidentment, la llum deixen pas a les sensacions, olors, sons i silencis. Pel camí queda la felicitat.

Neix l’any 1974 a la ciutat de Barcelona. És llicenciada en Història de l’art per la Universitat de Barcelona. Des de l’època d’estudiant, on començà a fer teatre universitari, es dedica al món de la interpretació, combinant la feina d’actriu a diverses companyies de teatre amb treballs de construcció d’escenografia, atrezzo, vestuari, màscares …

Una perruqueria del Born, un teatre del Poble Sec, una pizzeria de Gràcia, una cafeteria del Raval …, han estat escenaris on ha mostrat les seves pintures.