fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Elegantly Wasted

Elegantly Wasted és una opereta de teatre físic que narra escenes quotidianes d’una diva desesperadament desorientada.
A través d’una posada en escena tragicòmica s’introdueix l’espectador en el marc visceral de les seves emocions ocultes.

Cia. Nadine Gerspacher
Direcció: Nadine Gerspacher
Creació i interpretació: Anna Fontanet Basas, Helena Canas Estremera i Nadine Gerspacher
Ajudant direcció artística: Isaac Lázaro
Intèrprets: Isaac Lázaro, Omar Puga, Marc Sans, Javi García, Javi Casado, David Novoa, Rai Ohms i Milos Vendejo
Producció i distribució: Rotativa Performing Arts (Bernabé Rubio)
Tècnics d’il·luminació: Alpha Mikeliunas i Fran Ortega
Fotografia: Iris Olivé, Alpha Mikeliunas, Jacob Karte i Giulia Burchielli
Vídeo: Germán Martínez, Alpha Mikeliunas i Russ Muscarella
Música: Aky Yakitori i Diego Martín
Vestuari: Miss Alabama, Flor Barraza i Cris Lores

Cia. Nadine Gerspacher
Fundada el gener de 2011 per Nadine Gerspacher, Anna Fontanet Bassas i Helena Canas Estremera. La companyia rep residència al CC Barceloneta el 2011, amb el suport de Varium-Espai de Moviment.
El juny de 2011 va ser estrenada la seva primera peça, Run, a l’auditori de Sant Cugat del Vallès (Barcelona). Elegantly Wasted es va iniciarl’octubre de 2011 fins al febrer de 2012. Un fragment de la peça es va mostrar a la Nau Ivanow durant el festival Eggs Festiva. L’obra completa va ser estrenada el 23 de febrer de 2012 al Centre Cívic Barceloneta i al març a l’Espai de Creació ENCLAVE, dirigit per Roberto Oliván.
Actualment la companyia està en creació d’un espectacle de fusió de contemporani i break dance amb el suport del CC Barceloneta.
La companyia ha participat amb la seva obra Elegantly Wasted al Festival Spoffin a Holanda, en el festival TANTA Dansa, programat pel Teatre Tantarantana de Barcelona durant el mes d’octubre de 2012.
El mètode de la companyia es basa en la tècnica de la dansa contemporània i el teatre físic. La recerca de l’expressió màxima del moviment per tal de transmetre i interactuar amb el públic, entesos o no de la dansa.

Nadine Gerspacher
Diplomada en dansa contemporània a l’escola Iwanson (Munic) sota la tutela de Jessica Iwanson. Finalitza els seus estudis becada en els centres Balletakademia (Estocom) i Varium (Barcelona).
Ha treballat amb els coreògrafs Katja Wachter, Stephan Herwig, Peter McCoy i Jonathun Lunn, Regine Blum, Anna Sanchez i per la Cia. Holterdancers sota la direcció d’Anna Holter. Membre de la Cia. Dave St.Pierre (Canadà) i de la Cia. Sonia Rodriguez des de 2011;i des del juny de 2011 és la directora de la Cia. Nadine Gerspacher.
Ha coreografiat peces de dansa contemporània, dansa teatre i modern jazz: Puzzle (2009), estrenat a l’Auditori de Sant Cugat (Barcelona) i al teatre La Gorga de Palamós; Andy Warhol (2007), a Munic; Peacock Butterfly (2007), a Freiburg; Le triosieme solo, a Toulouse; Dependance, a Munic; A 36,5 (2010), a Menorca; Recuerdos delicados i Espaguetti a la putanesca, Auditori de Sant Cugat 2010.

Helena Canas Estremera
Es forma en dansa contemporània a l’escola Varium (Barcelona) a càrrec d’Anna Sánchez i a l’escola de Comèdia Musical Coco Comin, així com també en workshops de coreògrafs internacionals, i en patinatge artístic en els seus inicis.
Ha treballat com a membre de la Cia. Pizarra; ha col·laborat en la Cia. Cobosmika en la producció Hiden + Choice, estrenada al Mercat de les Flors; la Cia. Bebeto Cidra com a ballarina a La Consagració a la primavera + Cíclico en el Festival de Vic i la Cia. Lecilduloup amb l’espectacle Plus fort que les frontières, estrenada a França i Itàlia. Treballa amb la Cia. Les Filles Föllen en el projecte Unter de Shonen Haut, estrenat a l’Antic Teatre de Barcelona, i ha actuat al Fora de Temporada de Girona i al Teatre Principal de Lleida.
Ha participat en espectacles musicals per a convencions a càrrec de Coco Comin, en espectacles infantils a Alemanya i Barcelona a càrrec d’Anna Sánchez, i espectacles infantils de dansa- teatre en diferents fires de Catalunya amb la Cia. Pendragón.
Actualment treballa amb la Cia. Nadine Gerspacher com a ballarina i exerceix com a docent de contemporani i jazz a l’escola Varium i a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana.

Anna Fontanet
Rep la seva formació com a ballarina en les disciplines de contemporani, clàssic i modern jazz a l’escola Varium (Barcelona). En formació continua amb professors i coreògrafs com Àngels Margarit, Jordi Cortés, David Zambrano, Alain Gruttaduria, Andreas Lauck, Pep Ramis, Kirstie Simson, Gustavo Lesgart, Cecilia Colacrai, amb els quals aprèn altres maneres d’entendre la dansa i tècniques com el release, flying low, dansa teatre, partnering i contact. Professionalment ha treballat amb coreògrafs com Vero Cendoya, Aixa Guerra, Amélia Boluda, Jordi Cortés i Anna Sánchez.
Des de 2007 és professora de dansa a les Escoles Varium i Miren Viar, i ho ha estat de l’Escola Municipal de Castelldefels (2011) i A.E Torelló (2009-2011), entre d’altres. Coorganitza des de 2007 Dansacerdanya, colònies de dansa, amb Anna Òdena i Nàdia Pesarrodona.
Com a coreògrafa d’espectacles de dansa, els seus treballs han estat Di-Habla (2006), Fragments (2009), Oníric de llum (2010), 3 Instants (2010) i Labestia (2011).
Llicenciada en disseny gràfic i realitzat un Màster en Arts Digitals (2011), realitza tallers vinculats al vídeo-art, pintura, fotografia i composició d’àudio, tallers de dansa en família, teatre del gest i pintura i dansa per a tots els públics. Col·labora amb la companyia de teatre de carrer Gog i Magog des de 2010.
Actualment treballa per a Stephan Herwig en el projecte In this very first moment i per a la Cia. Nadine Gerspacher.

Durada: 50 minuts
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50% + 1 consumició gratuïta
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla
Amb el suport del Centre Cívic Barceloneta i Varium-Espai de Moviment