fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

El cuarto de las mujeres

Una professora d’anglès és capturada per soldats bosnians en un poble prop de la capital. La duen a un camp de concentració camuflat on és sotmesa a tot tipus de vexacions. Allà és reclosa en una cambra amb altres dones, on serà utilitzada com a esclava sexual per als soldats que vénen de combatre i on coneixerà una nena que tenen tancada per a les mateixes finalitats. Aquesta relació li farà saber quin és el veritable valor i significat de la vida.

Cía. Ícaro Teatre
Autor i direcció: Iñaki Garz
Intèrprets: Dani Arrebola, Jenny Beacraft i Pei Hwee Tan
Il·luminació: Luis Martí
Assessorament vestuari: Lola Ripollès
Vídeo: Xavi López
Fotografia: Fede Nieto
Producció executiva: Arántzazu Ortega

Iñaki Garz
Director i dramaturg, és cofundador de la companyia Icaro Teatre de Barcelona, el 2001. Llicenciat en Art Dramàtic a l’Institut de teatre de Bilbao, ha fet cursos d’escriptura i dramatúrgia a la Sala Beckett.
Com a dramaturg ha realizat Hemisferios, El cuarto de las mujeres, Quan arribi la batalla, pensa en mi i Canto por la muerte de Lili Tofler.
També ha publicat a la revista Escena.

Cia. Ícaro Teatre
Es va formar l’any 2001 amb una clara voluntat d’investigació teatral. Aquesta tasca ha tingut tres moviments clars: l’espai i l’actor, l’actor i el seu cos, i la veu a través del cos de l’actor.
Iñaki Garz, dramaturg i director; Luis Martí, dissenyador i tècnic de llums, i Pere Sais, actor, instructor d’entrenament físic i actoral, han posat en comú les seves experiències i coneixements que han donat com a resultat vuit produccions. Presentades en diverses sales de Barcelona i Madrid, han tingut una acceptació destacable i una valoració positiva en els treballs realitzats de creació pròpia.
Des de la seva fundació, la companyia treballa sobre diverses possibilitats del fet escènic en processos d’investigació. Això els ha dut a les estructures corporals, passant pel circ, el vídeo, la dansa, etc., que han donat resultats en diversos muntatges representats en sales de Barcelona i Madrid.

Durada: 60 minuts
Espectacle en castellà
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla