fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Divisions

Espectacle de creació visual
Cia. Associació Cultural Tuvalú

Manipuladors: Maria del Mar Grañena i Joan Pascual Ros
Música: Paul Christoph Rose
Direcció i vídeo en directe: Beatriz Liebe
Assessorament programació vídeo: Martí Sánchez-Fibla
Edició vídeo: Javier Meler
Càmera: Martí Casanellas
Text en off: Andrés Kalawski
Creació i producció: Associació Cultural Tuvalú
     
SINOPSI
Basat en Èdip Rei de Sòfocles, Divisions narra la tragèdia a través de la manipulació d’un titella i la seva interacció amb els objectes que componen l’espai, el vídeo i la música.
Divisions és una creació principalment visual i sonora que ens transporta a l’univers del mite des d’una mirada particular, on hem transformat el recorregut d’Èdip en imatges, i aquestes en accions de petit format, les que en el seu conjunt ens apropen a la nostra visió sobre la percepció i el concepte de realitat.       

Associació Cultural Tuvalú
L’Associació Cultural Tuvalú va néixer l’any 2005 i des de llavors es dediquen a la investigació de diferents formats escènics a través de projectes de diversa naturalesa: teatre, instal·lacions, música, performance, etc. En les seves creacions donen especial importància a l’autoria (partitures originals de música, guions i visuals) i a la interacció entre els diferents llenguatges que utilitzen per abordar la seva temàtica.
El nom de Tuvalú l’agafen d’aquesta petita illa de la Polinèsia la qual, com la mateixa associació, té els seus primers refugiats per causes climàtiques. Actualment, la seva illa està situada a la plaça de les Glòries de Barcelona.

[facebook]
[dossier]

Durada: 55 minuts aprox.
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 10€
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla