fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Discmachine

Diumenge, 10 de juny. 19 h

REKORD YOUR FUCKING NAME Live!

QUESAKO Dj-discmachine

JÖNAS SNAUFFER Dj-discmachine

Concert de música electrònica.

Discmachine és un col·lectiu d’artistes internacionals de música electrònica ubicat a Barcelona. No es tanquen en una sola direcció músical: cada projecte du la seva pròpia originalitat, ja sigui electrònica, pop, rock, punk, minimal, EBM, techno, breaks o performance. Els únics criteris són espontaneiïtat, qualitat i ‘ballabilitat’ en alquímia amb la imatge.

 

Per al diumenge 10 de juny han programat un espectacle molt prometedor: dos misteriosos xavals amb barret de copa alta que embruixen literalment el dancefloor amb una música molt personal. Els Rekord Your Fucking Name, nascuts a Barcelona al començament del 2006 de la mà de Ramón Piquero (vocalista) i Carlos Santos (programacions), tenen un autèntic show que fa honor a la paraula live. Tant per la carismàtica posada en escena com per les visuals, la seva performance té un fort impacte visual.

 

Quesako: És un Dj poc convencional, sempre a la recerca de sons nous, sap sorprendre el públic amb melodies complexes. En la seva sessió barreja electro i pop underground de manera psicotròpica. A poc a poc, sa fet una reputació de DJ inconformista.

Jönas Snauffer: Els seus 15 anys d’intensa activitat li han fet passar pel techno, hard techno i abraçar el breakbeat. Actualment fusiona les noves tendències amb el minimal techno, barrejant d’una manera intel·ligent melodies fosques i psicodèliques amb ritmes contundents.


[+info

lanau.discmachine.net
blog.discmachine.net

www.discmachine.net

Bo ajut: 5€ (qui porti el flyer: 3€)