fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

DespertaLab 2019 – La Leyenda del Fauno y el Viaje

La Nau Ivanow i la Sala Atrium organitzem el Cicle de creació escènica DespertaLab amb l’objectiu de donar suport a la creació teatral més activa i emergent. Del 2 de maig al 16 de juny es podran veure a la Sala Atrium els guanyadors de l’edició 2019.

Una Simfonia Visual en dos moviments creada i interpretada per Mai Rojas, composta per tres peces independents de curta durada. Un espectacle unipersonal que engloba la bellesa plàstica de la dansa i l’eloqüència narrativa del teatre.

Un pintor és seduït per la idea de crear un quadre tan viu que prengui forma i comenci a caminar. Fantasia i realitat es barregen en un viatge surrealista a través de la imaginació, els somnis i els records de l’artista.

Una posada en escena elegant i sòbria. Un espai oníric, màgic i irreal.

Un espai buit, sense escenografia, però ple de les formes d’un cos que esculpeix l’aire amb els seus moviments, zones de llum, una profunda veu en off i una música evocadora i envolupant.

L’obra, que ha collit èxits en diferents escenaris del món entre els quals destaquen Londres, Costa Rica, Puerto Rico i Barcelona.La Leyenda del Fauno y el Viaje, de la companyia adjunta Los Escultores del Aire.
FUNCIONS:15 i 16 de juny / Dissabte a les 20:30 h i diumenge a les 19 h

FITXA ARTÍSTICA
Autor Los Escultores del Aire
Direcció i interpretació Mai Rojas
Veu en Off Ignasi Campmany
Vestuari Marta Porta,  María Velásquez
Vídeo 3elemments
Producció Me Entertainment and Arts SL
Disseny d’ il·luminació Andrés Velázquez
Fotografia José Ángel Ribas / Daniel Bernal