fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Despertadors Atòmics

Despertadors Atòmics

Divendres, 8 d’abril. 21hEntrada: 6€

Amics de la Nau: 4€
Despertadors Atòmics és un trio de funk-rock format pels solsonins Eduard Corominas (1985), Edgar Riu (1986) i Andreu Moreno (1988).Practiquen un directe amb intenció funk i poesia quotidiana. És una d’aquelles bandes un poc allunyades dels cànons de l’època (escena pop – folk, indie), però amb una manera d’entendre la música ben personal, difícilment comparables amb altres formacions catalanes i fins i tot de l’escena estatal.

Toquen –matisen ells– “amb intenció funk” música d’arrel negra com ho farien tres blancs europeus nascuts al Solsonès. El seu és un estil mestís amb influències de rythm and poetry i hip-hop i amb la necessitat d’expressar-se mitjançant el ritme i la poesia quotidiana.L’ofici del rellotger és l’LP de debut d’aquesta jove banda, que precedeix Despertadors Atòmics, un petit EP de 6 cançons llançat l’any 2008.

L’ofici del rellotger és un homenatge al pas del temps des d’una visió poètica fosca però amb melodies lluminoses. És una primera aproximació al funk i a l’estil dels Despertadors, un disc fet a base funk i rock a parts iguals, on totes les cançons tenen el segell DA i les lletres, un pes important.A l’ofici del rellotger s’hi escolten tres músics (guitarra, bateria, baix i veu), està pràcticament enregistrat en directe i amb una sonoritat buscada de trio, que té com a referents el so dels artistes del segell de música negra Motown, o bandes com The Police o Red Hot Chilli Peppers.[despertadorsatomics.com

[myspace.com/despertadorsatomics

Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla