fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

De la miss a la mitad

De la miss a la mitad és un espectacle que fusiona teatre i cabaret per explicar-nos l’apassionant història de l’Adolfo, un Billy Elliot veneçolà i homosexual que somia poder ballar, aconseguir la fama i viatjar per tot el món. Després de fugir de la misèria del seu país i guanyar-se un cert reconeixement a Barcelona com a ballarí i com a transformista amb la companyia CHICO’S MAMBO, una malaltia l’obligarà a replantejar la seva vida i l’ajudarà a descobrir l’autèntic valor de la diferència.

Passió, lluita, transformació, reivindicació, acceptació i autenticitat són els elements clau de la vida d’una persona que té com a màxima ser feliç fins i tot en l’adversitat.

Enfilat a les seves sabates de taló, aquesta orgullosa diva del Paral·lel ens explica l’altra cara de l’èxit amb el seu particular sentit de l’humor. Reivindica la seva faceta artística per sobre de la seva discapacitat visual, en un espectacle intens, agredolç, nostàlgic, amb notes de cabaret, ritmes llatins i música de la Raffaella Carrá.

A.C. Diversitat Teatral
Intèrprets: Adolfo Álvarez, Judit Saula i Jota Cortés
Text: Emili Corral i Adolfo Colmenares Álvarez
Direcció: Emili Corral
Producció: Diversitat Teatral
Escenografia i vestuari: Jota Cortés
Llum i so: Cristian Nadal

Diversitat Teatral
El denominador comú dels espectacles de Diversitat Teatral arrenca del desig d’ajudar a dissoldre la barrera mental de la “discapacitat”, i d’oferir espectacles de factura professional, en circuits comercials, integrats per artistes amb i sense diversitat funcional.

Amb De la miss a la mitad volem posar de manifest que la discapacitat és en la mirada de l’altre, i que les etiquetes són noms buits carregats de prejudicis i d’ignorància.

Agraïments: Mont Plans, Jordi Milán, La Cubana, Jordi Cortés, Montserrat Colomer, La Caldera, Ignasi Ruiz, Montserrat de Anta, Víctor Álvaro, Frank Capdet, La Trama Produccions, Jesús González, Cecilia Bellorín, Andreína, Manuel Corral, Sergio Forca, Miguel Trillo, Lluís Garcia, Mago Martin i Susanna Díaz.

Durada: 90 minuts
Espectacle en català i castellà
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: