fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Curs conjunt de gestió i producció

Us volem ajudar a dur la gestió correcta d’un projecte cultural.
GESTIÓ

Des de la definició de la forma jurídica en què hem de constituir-nos, fins als tràmits que hem de fer, els impostos que cal presentar, la facturació de la nostra feina, el pressupost, el control econòmic del projecte, la nòmina, etc.  Moltes qüestions que cal saber i que ajuden el nostre projecte i la nostra organització.

  • Farem una revisió de tot el procés administratiu i fiscal que s’ha de tenir en compte al llarg d’un any natural, perquè no et deixis cap impost sense presentar ni cap dada fora del teu pressupost.
  • Et donarem eines perquè puguis gestionar la teva forma jurídica i que faciliti la feina d’anàlisis i control.
  • Farem una sessió de precs i preguntes a on podreu exposar els problemes que us trobeu normalment a la gestió del vostre projecte (gestió, comptable, fiscal, laboral, etc.).

Impartit per Susana Huertas
Gerent de l’Art de la Gestió. Cap de gestió i administració cultural, especialitzada aassessorar i portar la gestió de diferents companyies dins del món cultural (teatre, dansa, circ, cinema, etc.) des del 2007. En l’àmbit docent, ha col·laborat en diferents cursos de Gestió Cultural sempre enfocats a com portar la gestió d’una companyia dins del món cultural des del punt de vista administratiu i fiscal.

PRODUCCIÓ

Farem un repàs teòric de les principals tasques de producció, amb exemples pràctics i reals. Es tractaran els dubtes o les inquietuds de les persones assistents i es treballaran els casos reals de cada ú quan sigui necessari.

Impartit per Aina Juanet
Productora freelance, actualment és la responsable de producció de la companyia Espai Dual (amb BE GOD IS, teatre gestual, circ i música en directe) i del col·lectiu HUI BASA (Theatre of the real). Responsable de la producció en gira de Ragazzo (de Lali Álvarez, amb Oriol Pla) i Khâlid, l’heroi cosmològic (d’Helena Gràcia). També és membre cofundadora de La Trampa i coordina l’Escola d’Arts Escèniques de l’Escola IPSI.


Informació pràctica

Lloc: Nau Ivanow. Gran de la Sagrera, 93 (espai provisional)
Dates: 26, 27, 28, 29 i 30 de novembre de 2018
Horari: de 10 a 14 h (excepte dimecres fins les 13 h i dijous fins les 12 h)
Preu curs: 120€
Descomptes: 15% aturats; 10% membres d’associacions professionals (no acumulables)

Dubtes, més informació o demanar codi descompte contacteu amb nosaltres a través d’aquest formulari.