fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Cultura Copy Paste

Creative Commons
Cultura Copy Paste
‘Música Free’
Divendres, 9 d’abril. 20.30h
Espai Guillot

Entrada gratuïta


Foto (CC) de Darwin Alexito

Cultura Copy Paste és un projecte cultural allotjat a la Nau Ivanov, per a la promoció de la Cultura Lliure i el desenvolupament d’obres de llicència lliure.

Alternatives al Copyright com ara les Copyleft o les Creative Commons (CC) permeten que els autors cedeixin part dels seus drets i facin que les obres siguin obertes i accessibles al gran públic. Un pas més cap a un sistema de Cultura Lliure que, necessàriament passa per trobar els mecanismes que possibilitin la viabilitat econòmica de qui la crea.


Foto (CC) de Craig Dennis

‘Música Free’ és la propera activitat del projecte. L’espai Guillot gaudirà de música 100% lliure de copyright (i de la SGAE).

De moment es disposa d’uns 30Gb de disc dur per omplir d’MP3. Si coneixeu bona música en CC i ho voleu compartir, podeu enviar un mail a info@culturacopypaste.com amb un enllaç per baixar-la i poder-la afegir a l’arxiu.

Per a estrenar-ho comptarem amb la presència de Fernando Lagreca (www.greknoise.com), un experimentat compositor i dissenyador de sons de música electrònica, que farà un particular directe amb instruments tant característics com el mític "Casiotone".

Volem contribuir a difondre artistes i grups que es mantenen al marge del sistema tradicional de drets d’autor promogut per entitats com l’SGAE i que, en el fons, dificulten l’accés del públic a les seves obres.

[www.culturacopypaste.com