fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Crisi existencial

Un musical de petit format, amb un text lleuger i divertit que situa una núvia i una desconeguda dins un lavabo el dia del casament de la primera. Aquesta trobada casual (o no) farà que les seves vides s’entrellacin i amb l’ajuda mútua aconsegueixin resoldre la seva pròpia Crisi Existencial.

Cia. LesMus Teatre
Autor i director: Gabriel Solans
Ajudant de direcció: Eder Carràs
Cançons: Alícia Serrat
Interpretació: Tània López-Alberca i Ares Piqué
Pianista i arranjaments: Jordina Millà
Disseny de vestuari: Olga Cuito
Disseny d’il·luminació: Miki Arbizu
Escenografia: Instantropía
Assessorament vocal: Maria Santallusia i Francesc Jové
Fotografia: Mbeliart- Jordi Belilles
Disseny logo: Arnau Moreno
Producció: LesMus Teatre i Aula de teatre de Lleida

Gabriel Solans Ruíz – Dramatúrgia i direcció
Format artísticament a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, on cursa els Estudis d’Art Dramàtic. Amplia la seva formació amb Marcel Gros, Emilio Gutierrez Caba, Comediants, Josep Pere Peyró, Ricard Boluda, Núria Casado. Com actor, és membre de la Cia. El Sidral on ha actuat en els  espectacles següents: La caputxeta vermella, Nora i el conte perdut, TheCoeur Machine, Els Mentiders, Històries Improssibles, Jugajoglars.
També ha actuat en diversos espectacles de Caligo teatre i la Companyia de La Baldufa.
En l’àrea de la dramatúrgia i direcció: Vida, Molt soroll per no res i El GranNaufragi amb BaoBap teatre; Histories de Naftalina, La caputxeta vermella, Accions Aerolineas San Miguel, Batalla Moros i Cristians Lleida (2004 i 2005), The coeur machine, Sketch especial cap d’any
(TV Lleida), dramatúrgia de Nora i el conte perdut, Els Mentiders, Jugajoglars amb Cia. El Sidral. La fabulosa història dels inoblidables Matafaluga Caligo teatre; Mutis. Cia. A dos velas teatre. Nachthexen (Les Bruixes de la Nit) de Teatre Nòmada.
Director artístic d’INGENIO, Escuela de Liderazgo.

Alícia Serrat– Cançons
Compagina el seu treball com a lletrista i adaptadora amb el de directora de teatre, compositora, guionista i actriu.
Com a lletrista destaquen les seves adaptacions de Jesucristo Superstar, Chicago, High School Musical, La Bella y la Bestia o El último Jinete.
Guanya el Premi Butaca el 2010 pel seu paper a Pegados, un musical diferente, del que també es coautora i l’any següent guanya el Premi Max al millor musical pel mateix espectacle.
És la directora de Mierda de Artista i ha treballat entre altres espectacles a Pijames, Monjitas, Olvida los tambores, 1973 o La vuelta al mundo.

Cia. LesMus Teatre
La companyia neix en el context de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, com a projecte de tercer d’Art Dramàtic de la Tània López-Alberca, i amb la complicitat d’Ares Piqué i Gabriel Solans. Tots tres comparteixen la passió per un teatre proper, que expliqui històries no només a través de la paraula parlada sinó també a través de la música i les cançons.

[facebook.com]

[Reportatge Lleida Televisió]

Durada: 1h 25 minuts
Espectacle en català
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: