fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Curs d’escriptura i creació actoral – nivell 1 – novembre

Creuarem el pont entre la interpretació i la dramatúrgia. L’intèrpret sosté emocions i sensacions per encarnar personatges, però aquestes eines també ens permeten generar un món, un joc i fins i tot una història. Gestarem històries i descobrirem una dramaturgia viva que s’experimenta i es crea a l’escenari. Ens convertirem així en dramaturgs conscients, ja que la història passa a través de l’intèrpret creant-se des de l’instant present.

Curs dirigit a actors i actrius professionals.

NIVELL 1 – 16 i 17 de novembre
NIVELL 2 – 23 i 24 de novembre
Si fas dos nivells el segon té un 25% de descompte.
Continguts
  • L’acció dramàtica darrere de cada idea.
  • Creació de la relació des del present.
  • L’emoció com gestadora del personatge, la relació, l’objectiu i l’espai.
  • L’emoció com a motor dramatúrgic.
  • Olorar la història, triar-la i comprometre-s’hi.

Al final del curs cada intèrpret tindrà escrita una escena de creació pròpia.

Alejandra Jiménez Cascón

Alejandra Jiménez Cascón és una actriu sevillana que es va formar en la ESAD de Sevilla i a l’Escola de Jacques Lecoq de Barcelona. L’hem pogut veure en televisió en programes com: Friki Masters (TNT), Que no Surti d’Aquí (8TV), En l’Aire (La Sexta), I ara què? (la 1 de TVE), Buenafuente (Antena 3 i La Sexta) i Per fi Has Arribat (la 1 de TVE). Va ser Disc, la ballarina de Rodolfo Chiquilicuatre en Eurovisió. En radio ha col·laborat en Tot és Comèdia de la Cadena Ser. També ha realitzat una pel·lícula, Millor que Mai, de Dolores Payás (2009). És membre fundador del grup d’improvisació Impro Barcelona. En teatre ha treballat amb còmics de la talla de Pepe Rubianes i ha creat i interpretat les seves pròpies obres, l’última d’elles la peça teatral: Blanca Desvelada. En aquests moments és la presentadora de les Nits del Club de la Comèdia en el Teatre Poliorama de Barcelona.

www.blancadesvelada.com

La selecció d’alumnes es farà per currículum, que haureu d’enviar en format pdf a formacio@nauivanow.com

Dates: 16 i 17 de novembre de 2019
Horari: Dissabte de 16 a 21 i diumenge a de 10 a 15 h.
Preu per curs: 120€
Descomptes: 20% estudiants d’arts escèniques i tarjeta IMPROVISA; 15% aturats; 10% membres d’associacions professionals i AISGE (no acumulables).
Places: 15 màxim
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 30 – Barcelona 08027)