fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

CONVOCATÒRIA Cicle de Creació Escènica DespertaLab 2019

Hàbitat (doble penetració), guanyadors de la Beca DespertaLab 2018

Assaig a la Nau Ivanow

Goldilocks, segona premiada de la Beca DespertaLab 2018

Assaig general a Sala Atrium

La Nau Ivanow i la Sala Atrium posem en marxa la cinquena edició del Cicle de creació escènica DespertaLab.

L’objectiu és donar suport a la creació teatral més activa i emergent. A través d’aquest cicle, posem a l’abast dels artistes i companyies l’espai i les condicions tècniques adients per a la creació, la producció, la comunicació-difusió i l’exhibició d’una obra teatral.

El Cicle torna amb la selecció de dos projectes d’àmbit nacional.

Acompanyem a les companyies en el procés de creació de les seves obres i contribuim a la seva entrada en les xarxes professionals de difusió i exhibició artística. Més enllà de donar els recursos per a la projecció d’un espectacle, des de la seva creació fins a la difusió, oferim a les companyies una experiència formativa que els doni els recursos i les habilitats necessàries per a futurs reptes professionals, tot incidint en el procés de creació i producció, la comunicació i l’exhibició. Es tracta, doncs, de potenciar la vida del projecte més enllà de la creació.

El projecte s’adreça a companyies i col·lectius professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització, de fins a 35 anys, amb projectes originals i inèdits. Es valorarà especialment la innovació i solidesa del projecte.

Presentació de candidatures, dotació i passos a seguir

Per inscriure’s a la convocatòria de DespertaLab, cal remetre el formulari d’inscripció i un dossier amb la memòria del projecte, segons el guió corresponent. Es podrà  adjuntar  com  a  annex  tota  la  informació  i  el  material  que  es considerin  oportuns.  Tot plegat, haurà de presentar-se entre el 16 de juliol i el 14 de setembre de 2018. 

Bases

Bases DespertaLab 2019 català

Bases DespertaLab 2019 castellano

Guió

Guió dossiers DespertaLab 2019 català

Guión dosier DespertaLab 2019 castellano

Formulari

Formulari inscripció DespertaLab 2019 català

Formulario inscripción DespertaLab 2019 castellano