fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Concert d’arpa

Divendres, 25 de maig. 21 h

Concert didàctic sobre l’evolució de l’arpa.

A càrrec de Yanela Lojos

Es tracta d’un concert didàctic que desenvolupa l’evolució de l’arpa com instrument des del renaixement fins a l’actualitat.

Yanela Lojos és una reconeguda arpista cubana amb una gran trajectòria internacional. Fa més de 25 anys que exerceix de docent en l’àmbit de la música. Llicenciada en música (arpista, pedagoga) per la Universitat de Weimar (Alemanya) i instrumentista-professora d’arpa per la Universitat de la Habana (Cuba), amb els postgraus de pràctica orquestral i especialització pedagògica.

És la creadora de l’actual programa d’estudi de l’Escola Cubana d’Arpa, així com també fou titular de la Càtedra d’Arpa de l’Escola Nacional d’Art de la Habana (1979-1999). Amb una dilatadíssima carrera musical internacional, en orquestres, recitals i festivals de música, ha dut a terme gires per la Xina, Vietnam, França, Argentina, Espanya, Mèxic, Nicaragua, Alemanya i Rússia.. Ha acompanyat solistes destacats com ara Silvio Rodriguez, Josep Carreras i Pablo Milanés, entre d’altres, a les ordres de prestigiosos directors. Actualment, compagina la seva tasca docent amb concerts pedagògics d’arpa, a duet amb flauta i creant melodies emprades en musicoteràpia.

Aquest concert forma part del cicle organitzat per l’Associació Waldorf-Steiner el Til.ler, que té per objectiu general difondre la pedagogia Waldorf-Steiner entre els seus associats i la resta de la comunitat l’Associació Waldorf-Steiner. Els centres d’educacio Waldorf són institucions laïques i autogestionades. Per això, el seu projecte s’adreça a tothom interessat en el fet educatiu amb respecte per la diversitat ètnica, social, politica i econòmica i també la llibertat religiosa i filosofica.

 

Programa

Preu: 12 €

Cal ingressar l’import al compte:2013-0492-09-0200733582

El resguard de l’ingrés servirà com a entrada.