fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

City/Simcity

City/Simcity, de Jordi Casanovas
Club Capitol, Sala 1
Del 23 de maig al 22 de juny

De dimecres a divendres: 21h
Dissabte: 18.30h i 21h
Diumenge: 18.30h

La Nau Ivanow i LaLucky us ofereixen la promoció Amics de la Nau 50%
Preu entrada: 22€
Preu amb carnet Amics de la Nau: 11€

 

Text i direcció: Jordi Casanovas
Intèrprets: Roser Blanch, Clara Cols, Pablo Lammers, Sergio Matamala

Escenografia:Jordi Casanovas
Il·luminació i so:Fernando Portillo

Construcció escenografia: Xarli


Espectacle nominat als Premis Max 2007.

Tres joves treballadors d’una gran multinacional, Daniel, Helena i Júlia, esperen veure recompensat el seu últim treball, un projecte en què han treballat molt intensament. Porten tres anys a l’empresa i creuen que, finalment, els faran indefinits. Malauradament, un dels seus companys, Alejandro, els comunica la mala notícia: no obtindran el càrrec, seguiran com estan. Davant del que creuen una terrible injustícia, els tres miraran de dissenyar un pla per desestabilitzar l’empresa. Els importa poc el seu lloc de treball, ara els interessa fer mal a aquells que no els valoren prou.

Per aquest motiu, l’obra camina a partir d’aquest utòpic pla de destruïr una multinacional immensa i poderosa, ells són petits i necessiten un autèntic cop de sort per aconseguir-ho, i continua amb tots els fets, atzarosos, afortunats i desafortunats que genera aquesta decisió tant controvertida.


Inspirada en el videojoc SimCity 2000 de Maxis (1993), és una seqüela del ja molt aconseguit joc d’estratègia SimCity, però aquest cop amb gràfics molt més depurats. SimCity va ser pioner en els anomenats system simulators i simula el sistema d’una ciutat on el jugador ha de fer tot el possible perquè el món que té al davant i que ha estat generat des del no res, prosperi.

Efectivament, jugar al SimCity et concedia la sensació d’estar actuant com un déu. Era interessant veure com el programa generava desastres naturals o reaccions inesperades de la població que posaven contra les cordes al jugador.


Producció:

FLYHARD PRODUCCIONS

Sala Beckett

Amb el suport de:
Institut Català d’Indústries Culturals (ICIC)

Col·laboració: AREAtangent, plataforma de creació.

Durada de l’espectacle: 70 minuts.


CITY/SIMCITY es va estrenar a la Sala Beckett de Barcelona el 30 de gener de 2007 dins el cicle “Tot un any de teatre català contemporani”.