fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

#cinemalafresca: Psicosis

Aquest estiu, cicle de cinema a la fresca a la Nau Ivanow.

Els divendres del mes de juliol es projectaran pel·lícules de diferents èpoques a la terrassa de la Nau, un escenari amb magnífiques vistes, on el públic podrà disfrutar també d’un servei de bar.

Hitchock, Peckinpack, Alberto Rodríguez i els Coen es donaran la mà durant quatre nits d’estiu, en versió original i subtítols en castellà.

Una bona manera de passar els divendres de juliol a la ciutat de Barcelona!

PSICOSIS (VOSE) (+12)
Una jove secretària, després de cometre un robatori en la seva empresa, fuig de la ciutat i, després de conduir durant hores, decideix descansar en un petit motel de carretera regentat per un tímid jove anomenat Norman. Tot sembla normal i tranquil tant en l’apartat motel com a la casa del costat en la qual viuen Norman i la seva mare, però les coses no són el que semblen.

Any: 1960
Durada: 109 min.
País: EEUU
Director: Alfred Hitchcock
Guió: Joseph Stefano
Intèrprets: Anthony Perkins, Janet Leig, Vera Miles, Martin Balsam

“Una de las grandes obras maestras del género. Tensión, terror e intriga en un filme de imprescindible revisión”. Fernando Morales: El País

“Lo que hace inmortal a Psycho, cuando muchas otras películas las hemos casi olvidado tras salir del cine, es que conecta directamente con nuestros miedos.” Roger Ebert: Chicago Sun-Times

[facebook]
[twitter]

Obertura de portes: 21h
Entrada: 3€, una sessió
10€, les quatre sessions
En cas de pluja no se suspendrà l’activitat.

Amb la col·laboració de: