fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

#cinemalafresca: Grupo 7

Aquest estiu, cicle de cinema a la fresca a la Nau Ivanow.

Els divendres del mes de juliol es projectaran pel·lícules de diferents èpoques a la terrassa de la Nau, un escenari amb magnífiques vistes, on el públic podrà disfrutar també d’un servei de bar.

Hitchock, Peckinpack, Alberto Rodríguez i els Coen es donaran la mà durant quatre nits d’estiu, en versió original i subtítols en castellà.

Una bona manera de passar els divendres de juliol a la ciutat de Barcelona!

Grupo 7 (+16)
Sevilla. Anys vuitanta. Ángel (Mario Casas), un jove intel·ligent i ambiciós que aspira a ser inspector de policia, entra en el cos intentant respectar la llei. Rafael (Antonio de la Torre), en canvi, és un policia expeditiu, contundent i arrogant. Per la seva banda, Miguel (José Manuel Poga) i Mateo (Joaquín Núñez) formen la resta del Grup 7, un conjunt de policies sense escrúpols, disposats a tot amb tal d’aconseguir els seus objectius en el departament d’antidrogues.

Any: 2012
Durada: 95 min.
País: Espanya
Director: Alberto Rodríguez
Guió: Rafael Cobos
Intèrprets:: Antonio de la Torre, Mario Casas, Inma Cuesta, Joaquin Nuñez

“Alberto Rodríguez ha hecho el milagro […] buenos personajes universales pulidos por un guión con soluciones autóctonas perfectas. Encabezados por un inconmensurable Antonio de la Torre”. Carlos Marañón: Cinemanía

“Rodríguez logra salir airoso gracias a una sólida descripción de ambientes y personajes marginales, además de un toque crítico hacia la institución mucho más áspero de lo habitual y de una dirección de actores que para sí querrían muchos de sus colegas”. M. Torreiro: Fotogramas

Obertura de portes: 21h
Entrada, una consumició inclosa:
3€, una sessió
10€, les quatre sessions
En cas de pluja no se suspendrà l’activitat.

[facebook]
[twitter]

Última sessió:
25/07 PSICOSIS

Amb la col·laboració de: