fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Cicle Teatre Contemporani

Cicle Teatre Contemporani
‘Peces breus, d’autors diversos
Lectura dramatitzada
PORC / Cia. Arcàdia
Dilluns, 18 de gener. 21h
Entrada gratuïta


‘Peces breus

Textos: Manel Veiga, Marc Artigau, Llàtzer Garcia, Patricia Font, Àlex D. Capo i Martí Torras
Direcció:
Martí Torras
Lectors: David Ortega, Marta Aran, Guillem Motos, Laura López, Paula Blanco

La companyia Arcàdia tanca el cicle de lectures de teatre contemporani amb la lectura de peces curtes inèdites dels diferents autors següents:

MARC ARTIGAU: Director, dramaturg i poeta. La gran festa, Xatrac, Ushuaia (Premi Ciutat de Sagunt 2008 i Accèssit Marqués de Bradomín 2008), Els gorgs (X Premi Boira) i Les sense ànima (Premi Ciutat de Sagunt 2009 i el Premi Ramon 2009). En poesia ha publicat Primers Auxilis (Editorial Cossetània) XVIII Premi Gabriel Ferrater per a joves poetes, Vermella  (Editorial Viena) Premi Martí Dot 2007 i Escuma negra (o tres pensaments en veu alta) XVIII Premi de poesia de les lletres catalanes del Vallès Oriental.

 

ÁLEX D. CAPO: Director i dramaturg. Treballa d’ajudant de direcció d’Andrea Segura, Marta Gil i José Sanchis Sinisterra. És autor de Fractales, Acotaciones, PersonaGes i Vull ser Bernard-Marie (festival Lola), entre d’altres. Ha dirigit Qui torna a casa ITB, Noel Road 25, L’Obrador de la Sala Beckett – Sala Trono i Les coses de la forma al Teatre Lliure (Assaig Obert.).

PATRICIA FONT: Dramaturga. Ha cursat estudis a L’Obrador de la Sala Beckett, amb professors com Xavier Albertí i Paco Zarzoso. Ha escrit Wofgang (2009), 111 Bis (2008, Finalista premi Born), entre d’altres.

LLÀTZER GARCIA: Director i dramaturg. Au revoir, Lumière (2003, premi Ciutat de Sagunt, editorial Brosquil; Auditori Poble Espanyol), Després (2004; Auditori del Poble Espanyol), Sweet nothing(2007, premi Ciutat d’Amposta, editorial Cossetània; Teatre de Ponent i Obrador de la Sala Beckett.), Vent a les veles (2008, premi Marqués de Bradomín, editorial Injuve; Círculo de Bellas Artes) i Esquivel!, una comèdia estereofònica (2009; Nau Ivanow). Ha treballat d’ajudant de direcció i ha dirigit, entre d’altres, Sam, peces curtes de Samuel Beckett (Sala Beckett).

 

MARTÍ TORRAS: Director, actor i dibuixant. Treballa d’ajudant de direcció de Ramon Simó i Magda Puyo, entre d’altres. Ha dirigit el darrer espectacle de Las Divinas i El coronel ocell ITB i Teatre del Raval.

 

MANEL VEIGA: Actor i dramaturg. Ha publicat i estrenat diversos textos a Barcelona, Madrid, Buenos Aires, L’Havana, Montevideo, Puerto Rico, Toronto i Saskatoon. Ha obtingut l’accèssit del Premi SGAE de 2006 per Cartones, i ha estat finalista del Premi Fundació Romea de 2005 per Aluminosi; ha guanyat el Premi M. de Pedrolo de 2004 per El cant de la sirena, el Premi Serra i Moret de 2001 per Trayecto final, el Premi SGAE de 1997 per Recreo, el Premi S. Espriu de 1995 per La mort dins una baralla de naips, i el Premi AADPC de 1995 per Tempesta de neu.

Durada: 60 minuts (aprox.)