fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Cicle d’inexperiències Premi AJAC VII

Ia. tertúlia d’Inexperiències
Dijous, 27 de gener. 19h

Entrada gratuïta
CICLE D’INEXPERIÈNCIES DEL PREMI AJAC VII

L’AJAC (Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya) organitza un cicle de tertúlies amb els guanyadors del Premi AJAC VII, explicant les seves “inexperiències” i anècdotes quant a les seves obres, projectes, treballs d’investigació o projectes final de carrera.

El cicle de tertúlies Inexperiències és una manera distesa d’aprendre de les experiències dels altres, amb la voluntat que es parli de la inexperiència del joves professionals com una sensació vital i no tant d’una obra o projecte concret d’arquitectura.
És una tertúlia oberta a tots els públics interessats en l’arquitectura i en tot el treball que comporta, explicat pels joves arquitectes que s’endinsen en aquesta professió, tot enriquint-ho amb les aportacions del públic.

Tertúlia amb:
Olga Felip i Josep Camps
PREMI AJAC VII OBRA CONSTRUÏDA – Centre Cívic de Ferreries
PREMI AJAC VII OBRA CONSTRUÏDA – Pl. de l’Absis de la Catedral de Tortosa
Maria Pardo Ruiz
PREMI AJAC VII PROJECTE FINAL DE CARRERA
Marta Peris, Jose Manuel Toral i Alvaro Homar
PREMI AJAC VII OBRA NO CONSTRUÏDA

L’EXPOSICIÓ AJAC VII PREMI JOVES ARQUITECTES mostra els treballs seleccionats pels membres del jurat en els diferents àmbits del premi: obra construïda, obra no construïda, escrits i projectes final de carrera. L’exposició forma part integrant del premi i té la voluntat de contribuir a  la projecció d’aquests arquitectes i equips, mitjançant la difusió de la seva producció. El premi AJAC pretén donar a conèixer la producció dels arquitectes joves, donant suport així a la seva projecció. Fins al 31 de gener, a la Nau Ivanow. [+

[www.coac.net/ajac