fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Cicle de creació escènica DespertaLab: LES ESTREBADES D’UNA PINTA TRENCADA

La Nau Ivanow, a través de la seva beca Desperta, en col·laboració amb aPortada, i la Sala Atrium, mitjançant el cicle Atrium Lab, s’uneixen per transformar-los conjuntament en la primera edició del Cicle de creació escènica DespertaLab (AtriumIvanow) amb l’objectiu de donar suport a la creació teatral més activa i emergent. A través d’aquest cicle, es posa a l’abast dels artistes i companyies l’espai i les condicions tècniques adients per a la creació, la producció, la comunicació-difusió i l’exhibició d’una obra teatral.

De l’11 de juny al 19 de juliol es podran veure a la Sala Atrium els espectacles guanyadors de l’edició 2015.

3r Premi: LES ESTREBADES D’UNA PINTA TRENCADA
Del 9 al 19 de juliol
De dimarts a dissabte a les 21 h Diumenge a les 19 h

Cia. Les nenes també som calves
Direcció: Antonio Calvo
Dramatúrgia: Jaume Viñas
Intèrprets: Mar Pawlowsky i Elena Nieto
Escenografia: Sebastià Brosa i Marina Soteras
Assessorament corporal: David Marín
Assessorament vestuari: Carlota Ricart
Disseny gràfic: Elena Nieto
Fotografia: Maria Contreras

“Vaig anar a la universitat 6 vegades. Vaig tenir 10 parelles i 40 casaments. Vaig tenir 150 gossos, sempre amb el mateix nom. I fills… tants que ni ho recordo. Gairebé cada dia era rica i, pràcticament tots, era una princesa”

Si poguéssim parlar amb nosaltres mateixos quan tot això era possible, què ens diríem? Les estrebades d’una pinta trencada presenta la Lia, una dona que torna al seu passat buscant respostes. Les decisions que van esquerdar el seu camí la van fer caure i la van convertir en qui és: una dona infeliç. Ara potser s’omplirà de valor i s’atrevirà a fer un pas que la pugui portar ben lluny; molt més enllà d’aquells somnis que tota la
vida uns i altres s’han esforçat per tenyir-li de rosa.

Comprar entrades