fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Cartografías del cotidiano

El proper dissabte 13 de novembre de 16 a 18h, el Colectivo El Tráiler presenta Cartografías del cotidiano. Un projecte de creació documental entre dones migrants.


Es tracta d’una conferència performativa i instal·lació en els espais domèstics i el teatre de la Nau. El públic assistirà a un recorregut per espais domèstics de la Nau, on s’instal·laran mapes, textos, fotos, objectes. Tots ells vinculats amb experiències de migració de dones llatines que treballen en el sector de la llar i les cures a Barcelona. A més, serà possible compartir aquestes experiències i el procés en una conferència performativa a l’espai de teatre.


Aquesta és una activitat gratuïta dins de la programació de la Festa Major de la Sagrera amb reserva prèvia enviant un mail a entrades@nauivanow.com


Cartografías del cotidano s’emmarca dins del Projecte 027, que té com a objectiu posar en valor els tres eixos principals de treball de la Nau: investigació, internacionalització i territori. D’aquesta manera, la Nau impulsa un programa de residència amb una aposta clara pels processos de creació, acompanyant les companyies i dotant-les dels recursos necessaris per dur a terme el seu projecte.


Cartografias del cotidiano és un projecte d’investigació i creació artística centrat en l’exploració sobre les realitats vulnerables que viuen dones migrants a Barcelona que treballen com a empleades domèstiques; ideat per les artistes cubanes Karina Pino Gallardo, Dianelis Diéguez La O i Alessandra Santiesteban.

Projecte realitzat amb el suport del Programa AC/E per la internacionalització de la cultura espanyola, PICE.