fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘Canto por la Muerte de Lili Tofler’

‘Canto por la Muerte de Lili Tofler’
Cia. Icaro Teatre

Del 16 al 27 de març
Dimecres a dissabte, 21h
Diumenge, 19h

Entrada: 12€
Amics de la Nau: 10€


Autor i direcció: Iñaki Garz
Intèrprets: Jenny Beacraft, Arnau Marín i Francesc Provant
Espai escènic: Luis Martí
Espai sonor: ICARO Teatre
Disseny d’il·luminació: Javi Servet
Disseny i manipulació titelles: Josep Milán
Vestuari: Lola Ripollés
Vídeo: Alberto Barberà
Fotografia: Aleix Marin

Espectacle en castellà

SINOPSI
Lili Tofler. Una jueva alemanya que presta serveis com a secretària a un coronel nazi en un camp de concentració: el coronel Boguer. Lili manté una estreta relació clandestina amb un pres del camp, Jakob, integrant del grup de la resistència per alliberar el camp de l’opressió nazi. Una relació que Boguer descobreix.
Cant per la mort de Lili Tofler
és una història d’amor entre dos éssers condemnats a morir. Una història davant l’adversitat dels terribles esdeveniments que els ha tocat viure a aquests personatges.


Iñaki Garz,
director i dramaturg, és cofundador de la companyia Icaro Teatre de Barcelona, el 2001. Llicenciat en Art Dramàtic a l’Institut de teatre de Bilbao, ha fet cursos d’escriptura i dramatúrgia a la Sala Beckett.
Com a dramaturg ha realitzat hemisferios, publicat per la revista escena i estrenat a la sala Beckett; El cuarto de las mujeres, seleccionada a Magalia i Quan arribi la batalla, pensa en mi, estrenada al Tantarantana.

Cia. Icaro Teatre

Es va formar l’any 2001 amb una clara voluntat d’investigació teatral. Aquesta tasca ha tingut tres moviments clars: “l’espai i l’actor”, “l’actor i el seu cos”, “la veu a través del cos de l’actor”. 
Iñaki Garz, dramaturg i director; Luis Martí, dissenyador i tècnic de llums, i Pere Sais, actor, instructor d’entrenament físic i actoral, han posat en comú les seves experiències i coneixements que han donat com a resultat vuit produccions. Presentades en diverses sales de Barcelona i Madrid, han tingut una acceptació destacable i una valoració positiva en els treballs realitzats de creació pròpia.
Des de la seva fundació, la companyia  treballa sobre diverses possibilitats del fet escènic en processos d’investigació. Això els ha dut a les estructures corporals, passant pel circ, el vídeo, la dansa, etc., que han donat resultats en diversos muntatges representats en sales de Barcelona i Madrid.
Des de fa un any, s’ha recopilat material documental i testimonial sobre els gèneres artístics proposats en l’obra, tot combinant les diverses dramatúrgies que en puguin sorgir. També es treballa en l’estudi i la investigació pràctica dels processos creatius en els diversos àmbits del teatre.

[+info

Durada: 1 hora aprox.
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla