fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘Camp de Batalla’, de Matéï Visniec

‘Camp de Batalla’, de Matéï Visniec
Del 20 de maig al 14 de juny

De dimecres a dissabte, 21h
Diumenge, 19h
Preu: 18€
Amics de la Nau Ivanow 50%: 9€

‘Camp de Batalla’, de Matéï Visniec

Direcció i adaptació
: Juan Carlos Martel Bayod
Traducció: Marta Prunés-Bosch
Amb Berta Errando i Laia Martí


Dues dones es troben en una mena de residència al costat del llac Constança. Dora ha estat violada fa poc; una víctima feroç de la guerra dels Balcans. Kate és una psicòloga americana que s’havia dedicat a excavar fosses en nom de la justícia i del futur i que ara ha hagut de canviar de destí saturada d’intentar ser qui no vol ser.
Dues dones independents i un mateix camp de batalla. Dues persones emocionalment desestabilitzades per la impossibilitat de controlar el seu propi destí sense obviar les conseqüències del passat i del present immediat.
Entre elles es crearà una relació que guarirà les seves ànimes sense que elles mateixes se n’adonin. Perquè sí. Perquè de vegades la vida et fa trobar persones que viuen a l’altra banda del mirall i llavors t’adones que un malalt també pot guarir-ne un altre.


Matéï Visniec és dramaturg, poeta i periodista. Neix el 1956 a Romania, on transcorre la seva infància i on viu dues experiències que deixaran petjada en la seva vida: la tragèdia de la col·lectivització forçada i el món d’animades funcions de circ que li desperta el gust per l’espectacle.
Estudia Filosofia i Història a la Universitat de Bucarest i comença a escriure teatre. Crida l’atenció com a jove dramaturg idealista que confia sincerament en el paper de la resistència cultural. Per aquesta mateixa raó, se li publica la creació poètica, però se li censura dràsticament la teatral, la qual, no obstant això, circula i es llegeix clandestinament. El 1987 demana asil polític a França, on encara viu. Ha estat guardonat amb premis a Romania i a França. Actualment treballa a París, com a periodista en el departament romanès de Radio France Internacional.

[dossier pdf

Durada de l’espectacle: 1 hora (aprox.)

Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla

Informació: 93 534 69 14

Producció i distribució: Factoria Escènica Internacional (FEI)