fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Aquí es respira només present

Simona és una jove idealista incapaç d’estudiar o de fer alguna cosa de profit. S’oposa a qualsevol forma d’acció tot i que es nega a estar-se quieta i a rendir-se a la comoditat. Això l’impedeix mantenir-se més de dos dies a la mateixa feina. La seva existència es resumeix en canviar de feina, canviar de domicili i caminar. És sobretot en això últim amb el que la jove ocupa el temps. Camina incansablement per la ciutat, pels seus parcs, pels seus turons. Fins i tot camina tota la nit a través de l’obscuritat. Per què ho fa? No hi ha cap motiu clar. L’objectiu és no arribar a cap lloc concret, només passejar. Al cap i a la fi, la nostra història, a partir de textos de Robert Walser, és la vagabunderia de la Simona per la vida.

A partir de textos de Robert Walser
Cia. Suburbi’s

Dramatúrgia i direcció: Llàtzer Garcia
Interpretació: Laura Ortiz
Ajudant de direcció: Rafa Rodriguez
Producció: Cia. Suburbi’s i Aula de Teatre de Lleida

Llàtzer Garcia
Llàtzer Garcia és un director i dramaturg català. Com a dramaturg s’inicia en l’Obrador de la Sala Beckett i a l’Institut del Teatre.
Com a director firma textos com Sweet nothing, Vent a les veles, Kafka a la ciutat de les mentides, La terra oblidada i La pols.
És el dramaturg i director de la companyia Arcàdia i el coordinador artístic de la Nau Ivanow.
Ha rebut el Premi de la Crítica 2014 al millor text per La pols.

Cia. Suburbi’s
És una jove companyia de teatre no convencional, creada per Laura Ortiz, que aposta per un estil alternatiu i proper al públic. Amb això poden connectar amb l’espectador de manera més directa i vivencial, i aposta per un estil on desapareixen els artificis que decoren un escenari per donar pas a l’expressió única d’una sola actriu amb un text de nova dramatúrgia contemporània.

[facebook]

[twitter]

[www.suburbisteatre.wordpress.com]

Durada: 50 minuts
Espectacle en català
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: