fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Anhela

Anhela (fusió cabaret)
Divendres
, 24 de juliol. 21h

Entrada: 7€

Amics de la Nau Ivanow: 5€

Anhela (fusió cabaret)

"La música d’Anhela està inspirada en gran part per la música espanyola (cobla, sarsuela, etc.), però és a través del nostre filtre que es transforma en alguna cosa pròpia. Estem influenciats pel cinema, diferents estils de música, el teatre, l’òpera, el viatjar, les nostres diferents existències, la literatura, etc. I tot això digerit i reinterpretat significa la nostra plataforma per a somiar. La dinàmica de l’espectacle aconsegueix que l’espectador viatgi a través de diferents llocs del cor… El drama del desamor, la màgia de l’absurd o la força de la supervivència…

Fusió salvatge, cabaret espanyol o circ musical podrien ser descripcions del que fem, però Anhela crea música per a l’ànima, i construeix un univers en el qual hi ha cabuda per a tots els qui desitgin connectar amb les imatges a què els exposem.

Anhela flota en el temps i habita en diferents mons… Juguem amb el passat i el present dels clixés espanyols, i amb diferents arquetips del subconscient col·lectiu. La nostra música i la imagineria que proposem regalen un espectacle únic i una experiència inoblidable."