fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

3a Mostra dels Cívics: Cuando éramos Lemmings

Torna la Mostra dels Cívics, en què els projectes seleccionats en els diversos cicles o festivals organitzats per Centres Cívics de Barcelona durant el 2016 presentaran el seu espectacle a la Nau Ivanow.

Espectacle seleccionat de la Mostra d’Art Jove StripartTragicomèdia sobre l’evolució humana i de com els habitants d’aquest segle sobreviuen a la jungla social amb els seus instints adormits. Reunions familiars, relacions de parella, compromisos professionals. Un viatge a la intimitat de la llar on la lluita per la llibertat despertarà el nostre costat més animal.

Cía. La Grieta 
Creació i direcció: Cía. La Grieta
Revisió dramatúrgica: Mireia Rey
Intèrprets: Joan Sirera, Mireia Rey, Gerard Matarí, Patricia Defran
Vestuari: Patricia Defran
Escenografia i il·luminació: Mariona Signes

La Grieta és una companyia de teatre contemporani i de creació fundada el 2014 per Mireia Rey, Patricia Defran, Gerard Matarí i Joan Sirera.

Tot el material és íntegrament escrit, dirigit i interpretat per tots els membres que en formen part. La Grieta va començar com un laboratori d’investigació amb l’objectiu de reflexionar escènicament sobre l’ésser humà i els seus límits. D’aquesta forma va sorgir la seva opera prima Cuando éramos Lemmings.

Volem incidir en la idea que el tipus de teatre que ens interessa no es fonamenta totalment en paraules. Treballem sobre el cos dels actors, les atmosferes, l’espai, els silencis… I a partir d’aquí els textos són una peça més d’aquest engranatge global. Fugim d’un teatre emissor de dades on només interessa allò que es diu. A nosaltres ens interessa allò que podem generar de les maneres més variades sobre la percepció del públic.

El nostre treball és eclèctic. Es nodreix de diverses disciplines i comptem amb nombroses referències del món del teatre, cinema, música i dansa, i ens permeten un trànsit per nous camins de dramatúrgia i d’escenificació.

Cuando éramos Lemmings s’està representant des de 2014: Sala La Palomera (2014), Sala Àtic22 (2015), Teatre Kaddish (2016), Fabra i Coats (2016), Strip Art (2016), 8a Mostra Teatre Centre Penitenciari LLedoners (2016), Mostra’t. CC Parc Sandaru (2016) i Teatre Porta4 (2017).    

Espectacle en català i castellà
Durada: 1h 15 minuts aprox.
Entrada: 8€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: