fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Arrenca la Semana Catalana al Teatro del Biobío de Concepción (Xile) amb presència de la Nau Ivanow

Ahir, dia 18 de gener de 2022, es va presentar de forma oficial el conveni de col·laboració entre el Teatro del Biobío de Concepción (Xile) i la Nau Ivanow. Aquest acord té l’objectiu de donar suport a la creació d’arts escèniques, a través d’un programa de residències internacionals que impulsa l’intercanvi de companyies entre ambdós espais. Així doncs, aquest programa posa a l’abast dels i les artistes les condicions adequades i l’acompanyament per a la creació, la comunicació i la producció d’una peça escènica.

El Teatro del Biobío ha obert una convocatòria per a creadors i creadores de la regió del Biobío per a presentar propostes amb la finalitat d’accedir a una residència de màxim 3 setmanes per a desenvolupar una creació a la Nau Ivanow. La data límit per a presentar una proposta és fins al 25 de febrer de 2022. El resultat de la convocatòria es publicarà al mes de març i el projecte s’executarà durant els mesos de maig i juny d’enguany.

La presentació de l’acord s’emmarca en la Semana Catalana del Teatro del Biobío, en la qual dues de les nostres companyies residents representaran obres que han estat gestades a la Nau. Hermanas Picohueso, que es troba en residència internacional al Teatro del Biobío, representarà l’obra Excalibur i d’altres històries d’animals morts, una peça desenvolupada en el marc de la Beca DespertaLab 2019. Per altra banda, Projecte Ingenu també ha aterrat al Teatro del Biobío i realitzarà funcions de La ruta de la palta, una producció de la Nau Ivanow i el Festival Grec de Barcelona.

Ens entusiasma el fet de seguir teixint xarxes internacionals entre espais de creació i esperem amb moltes ganes rebre projectes a casa nostra i poder enviar les nostres companyies residents a viure residències amb els companys i companyes del Teatro del Biobío.

Teatro del Biobío