fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau tindrà presència al 2020 Voices International Theatre Festival organitzat pel Jersey City Theater Center

The 2020 Voices International Theatre Festival

Seguim creant vincles internacionals

Una de les línies d’acompanyament que tenim a la Nau Ivanow amb les nostres companyies residents, és ajudar-les en el seu procés d’internacionalització, creant nous ponts i obrint noves portes pel seu creixement com a companyia.

L’any 2019, la companyia Los Escultores de l’Aire, va poder viatjar a Estats Units a fer una petita gira gràcies a l’Institut Ramon Llull i a la nostra línia d’internacionalització, allà van poder actuar entre d’altres al Jersey City Theater Center, on van veure molts punts de connexió entre aquest espai i la Nau.

La leyenda del fauno y el viaje – Escultores del aire

Arrel d’aquest viatge i fent d’ambaixadors de la Nau, van generar un punt de trobada entre l’equip gestor de l’espai nord-americà i l’equip de la Nau on de seguida es va generar una molt bona entesa i molta voluntat de crear projectes de forma conjunta, on companyies d’allà i d’aquí poguessin moure’s per crear projectes de residències i treballar amb altres companyies locals a ambdós costat de l’Atlàntic.

Després de gairebé un any de converses i de virtualitat degut a la pandèmia, aquest cap de setmana posem la primera pedra d’aquesta col·laboració en el marc del 2020 Voices International Theatre Festival on dues companyies residents com són Los Escultores del Aire i Projecte Ingenu seran presents de forma virtual, presentant els seus espectacles en un paratge tant bonic com el de la imatge que acompanya aquest article. La Nau també serà present en una de les taules de debat i en d’altres espais on es presentaran les diferents línies de suport a les companyies.

Vaig ser pròsper – Projecte Ingenu

Esperem que aquest sigui només un primer pas en aquest nou pont que tot just comencem a transitar de camí cap a Amèrica del Nord.