Companyia resident- Los Escultores Del Aire

los escultores del aire

Facebook  Instagram

Los Escultores Del Aire és una companyia internacional amb base a Barcelona dirigida per Mai Rojas. S’especialitza en la producció d’espectacles professionals de teatre físic i utilitza el llenguatge de mim corporal com a base de creació, nodrint-se d’altres arts escèniques com el circ, la dansa i la manipulació d’objectes.

Els seus espectacles han estat representats i premiats a Espanya, Regne Unit, Portugal, Estats Units, Alemanya, Macedònia, el Marroc, Itàlia, Andorra, Colòmbia, Polònia, Suècia, Puerto Rico i Costa Rica.

De la mà de Pentación Espectáculos va recórrer tota la geografia espanyola a la Red Nacional de Teatros durant els anys 2017 i 2018.

Ha pogut treballar en associació amb agrupacions del prestigi del Cirque du Soleil gràcies a la seva adaptabilitat i excel·lència tècnica.

Actualment en associació amb la productora Goodmoment prepara la seva primera incursió en el món audiovisual, amb la sèrie documental dansada: Anticuerpos.

Des 2019 s’instal·la amb orgull com a companyia resident de la Nau Ivanow a Barcelona.

D’acord amb la filosofia creativa de la companyia, des de la seva àrea pedagògica denominada Lab Projects, Los Escultores del Aire vol compartir la seva pròpia forma d’entendre l’escenari amb totes aquelles persones interessades en les arts escèniques, sense importar el nivell, l’edat o la experiència.

Descarrega el dossier de presentació

Comparteix