fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Donem el tret de sortida de la celebració del 25è aniversari de la Nau Ivanow

Avui ha estat un dia molt esperat, i és que hem fet la roda de premsa de presentació del 25è aniversari de la Nau Ivanow, acompanyades d’algunes de les nostres companyies residents.

El 23 de desembre de 1997 naixia la Nau Ivanow com a centre cultural multidisciplinari al barri de la Sagrera. Vint-i-cinc anys més tard, la Nau s’ha convertit en un centre de creació internacional dedicat a les arts escèniques que compta amb onze companyies residents, i que acull més de cinquanta processos creatius a l’any.

El 25è aniversari vol ser un any en què es posi en valor el projecte de la Nau, celebrant-ho amb totes les persones que formen o han format part del centre i amb moltes ganes de seguir treballant per a impulsar la creació escènica.

En aquest any es programaran algunes activitats especials com una sortida d’intercanvi i treball amb les companyies residents a la primavera, unes jornades EXIT internacionals al juliol i finalment, una gran festa al mes de desembre per celebrar l’aniversari amb els amics i amigues de la Nau.