fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Congrés Red de Teatros Alternativos

La Nau Ivanow ha estat convidada a participar en la taula rodona de la Jornada “Espacios de creación de ayer, hoy y mañana. Modelos y perspectivas”, en el marc del congrés anual de la Red de Teatros Alternativos que té lloc del 9 a l’11 de desembre a Madrid. David Marin, director de la Nau Ivanow, debatrà amb representants d’espais significatius sobre el coneixement de models de gestió, creació i perspectives de futur.

Amb origen en la segona meitat de la dècada dels 80, com a producte de la consolidació de projectes artístics de teatre i dansa que van obrir espais per desenvolupar-hi les seves activitats, la dècada dels 90 va veure néixer al territori espanyol un moviment de recerca sobre la creació escènica, únic al món, al voltant de les anomenades Sales Alternatives, que l’any 1992 van fundar la Coordinadora Estatal de Sales Alternatives, avui coneguda com a Red de Teatros Alternativos.

Aquesta institució és la dinamitzadora més gran dels diferents agents de l’escena contemporània en el territori espanyol a través de les activitats que organitza com a col·lectiu de teatres que reuneix sales de 14 comunitats autònomes, dels projectes que gestiona com a associació, i de la publicació des de fa més de 10 anys de la revista UBÚ.

[+ info]