fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Arriben les Formacions EXIT 2020 versió online

Els dies 21, 22, 23 i 24 d’abril es realitzaran les Formacions EXIT en versió online

La Nau Ivanow organitza les Formacions EXIT 2020 en format online, fruit de la situació de confinament i amb l’objectiu de seguir acompanyant a les companyies i oferint continguts de qualitat durant aquests dies. Aquestes formacions són gratuïtes i estan dirigides a tot tipus de professionals del sector de les arts escèniques que vulguin aprofundir sobre producció, internacionalització, Model Canvas i distribució. Les formacions s’estructuren en 4 càpsules formatives gratuïtes impartides per professionals del sector durant els dies 21, 22, 23 i 24 d’abril de 16 a 19:30h (CET) en directe a través de la plataforma Zoom. Al final de cada formació, hi haurà un espai de debat i intercanvi d’idees obert a tothom qui vulgui participar.

La sessió inaugural serà el dilluns 20 d’abril, a càrrec de Carlos A. Ibacache i Mauricio Antonio Ortiz, gestors culturals integrants del Colectivo Palillos (Xile), els quals es troben actualment realitzant una residència internacional a la Nau Ivanow. La sessió consistirà en una conversa sobre la gestió cultural en les arts escèniques i es parlarà sobre les experiències que vinculen el fet escènic amb la comunitat. Aquesta sessió es realitzarà a porta tancada però es penjaran els continguts resultants al web de la Nau Ivanow.

Entre els professionals de les formacions hi ha Clara Matas, gestora cultural, productora d’arts escèniques i impulsora de Téntol, Gal·la Peire, membre de la companyia Hermanas Picohueso i productora d’arts escèniques i Ona Sallas, membre de l’estudi de creació escènica La Santísima Trinidad. Toni González, consultor per a la mobilitat, la internacionalització, el desenvolupament i la transformació estratègica dels projectes i organitzacions de les arts escèniques i la música. David Ribes, professional de la comunicació, formació i consultoria de Trànsit Projectes. Iva Horvat, professora universitària, ballarina, coreògrafa i directora d’espectacles de dansa i teatre; i Elise Garriga, matemàtica, productora i gestora cultural. Ambdues fundadores d’Art Republic, agència de distribució i desenvolupament d’estratègies en arts escèniques.

Més informació sobre les Formacions EXIT  2020 versió online


 El projecte EXIT

EXIT (Experiències InTernacionals) és un projecte de la Nau Ivanow nascut al 2017 sobre la sensibilització, formació i treball, al voltant de la internacionalització. L’objectiu és ajudar les companyies a créixer i a establir el salt internacional com un dels seus objectius de futur. Aquesta edició d’EXIT serà la tercera i la primera en un format online a causa de les circumstàncies actuals de confinament.