fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Arriba la quarta edició d’Escena Germinal

Arriba la quarta edició d’Escena Germinal amb un taller de creació escènica a partir de les dinàmiques de treball de la companyia Pont Flotant.  Germinal és un certamen impulsat per la Nau Ivanow i Projecte Ingenu que vol potenciar l’encontre entre professionals i posar en valor el procés de creació escènica. Finalment, aquesta edició es realitzarà del 26 al 29 d’octubre a la Nau Ivanow i no a Maçanet de Cabrenys com inicialment estava previst. Ens adaptem a la situació en pro de poder celebrar l’encontre amb totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries. El preu de la inscripció és de 290€ amb el dinar inclòs.

Ben aviat obrirem les inscripcions, estigueu atents i atentes!

En aquesta edició proposem un taller adreçat a professionals de la interpretació, direcció, dansa i persones interessades en la creació escènica. Durant les sessions de treball tractarem de posar en pràctica alguns dels mecanismes, dinàmiques i punts de vista de la companyia davant la creació escènica. Combinarem una part pràctica dirigida a la creació d’una proposta escènica col·lectiva amb una part més reflexiva i teòrica on analitzarem els materials creats, el propi procés creatiu i els dubtes i inquietuds que sorgeixin durant les sessions de treball.

Impartirà el taller Jesús Muñoz , llicenciat en Art Dramàtic per l’Escola Superior d´Art Dramàtic de València i diplomat pel Centre Artistique International de la Voix Roy Hart (França). És membre fundador de Pont Flotant, junt a Àlex Cantó, Joan Collado i Pau Pons. Ha participat com a intèrpret en les 9 produccions de la companyia i desenvolupa tasques de direcció, dramatúrgia i investigació escènica.

Pont Flotant. Companyia teatral

Neix l’any 2000 amb una clara voluntat de recerca i experimentació escènica. Les seves peces són el resultat de llargs processos d’investigació i de creació col·lectiva i es caracteritzen per la mescla entre realitat i ficció, l’ús de diferents llenguatges, el treball físic de l’intèrpret, la relació íntima amb l’espectador i la inclusió del seu entorn social dins del procés de recerca, de creació i d’exhibició de les seues obres.

Alguns dels seus treballs escènics més coneguts són Com a pedres (2006), Exercicis d’amor (2009), Jo de major vull ser Fermín Jiménez (2013), El fill que vull tindre (2016), Les 7 diferències (2018) o Acampada (2019), entre d’altres.