fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Acabem el mes de novembre a la Nau creant xarxa

El darrer cap de setmana de novembre a la Nau ha estat marcat per l’activitat i la presència en xarxes tant nacionals com internacionals.  El divendres 26 i dissabte 27 vam assistir al satèl·lit de la International Network of Performing Arts (IETM) a Girona, una trobada entre professionals de diferents països per generar networking, crear xarxa i compartir experiències i idees de futur.

Trobada de la IETM a Girona

Mentrestant, a la Nau, vam acollir el dissabte i diumenge la mostra de l’obra Mujer en cinta de córrer sobre fondo negro d’Alessandra García. Una peça que hem acollit en el marc del Circuito de Creación Escénica Contemporánea para Público Adulto y Familiar, organitzat per la Red de Teatros Alternativos d’España, de la qual formem part. L’objectiu del Circuito és facilitar la gira de companyies fora de la seva regió d’origen entre les sales que formen part de la Red. L’obra es va programar dins les activitats de la Festa Major de la Sagrera.

Mujer en cinta de correr sobre fondo negro

Finalment, el dissabte vam participar a una conversa en línia sobre gestió cultura amb gestors i gestores d’Uruguay, Mèxic, Argentina, Espanya, Brasil i Costa Rica en el marc del Festival Internacional de Teatro Embrujarte de Costa Rica, sota el títol Rompiendo fronteras.

Així doncs, tanquem el mes de novembre amb la il·lusió i les ganes de seguir compartint i teixint xarxes que ens ajudin a créixer i enfortir el sector de la creació escènica.

Conversa online en el marc del Festival Internacional de Teatro Embrujarte de Costa Rica