fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

XV Circuito de teatre i dansa

Arrenca el XV Circuito de dansa i teatre de la Red de Teatros Alternativos.

El CIRCUITO de dansa i teatre contemporanis per a públic adult i familiar arriba a la seva quinzena edició. Del 8 de setembre al 23 de desembre de 2017, el Circuito acollirà un total de 21 espectacles en 14 comunitats autònomes amb 198 funcions. Es tracta d’un mapa artístic, dibuixat per propostes innovadores, emergents i consagrades de l’escena nacional, que funciona com a termòmetre de la creació escènica actual.

La Red de Teatros Alternativos, de la qual la Nau Ivanow forma part, és una associació que agrupa 44 sales i teatres de petit i mig format, gestionats per un equip privat amb un projecte innovador i de risc artístic, que té l’objectiu de promocionar i difondre el teatre i dansa contemporanis i que treballa per interactuar de forma permanent amb companyies, creadors i públic. La Red és un dels principals agents dinamitzadors de l’escena amb aforament reduït a Espanya amb una trajectòria de 25 anys (els compleix en la seva edició de 2017) i amb projecció nacional i internacional.

Les propostes que es presenten a la Nau Ivanow són Raclette, d’Ibuprofeno Teatro (Galícia), i Aneboda, d’Aneboda (Andalusia/ Catalunya). L’espectacle Raclette ha estat un dels més votats aquest any en el Circuito de la Red per les sales que l’integren. 

[+info]    [facebook]

Venda d’entrades:

També 1h abans a taquilla